Siera Rīve ar Pārtikas Uzglabāšanas Konteiners un Vāks Helikopters, Dzirnaviņas Rīve par Ingvers, Rūtiņu Rīve

Jauns produkts

Pieejams

€5.59

Siera Rīve ar Pārtikas Uzglabāšanas Konteiners un Vāks Helikopters, Dzirnaviņas Rīve par Ingvers, Rūtiņu Rīve Pārtikas kategorija: siera rīve sastāv no nerūsējošā tērauda asmeni un PP uzglabāšanas tvertnes (bez BPA), 4-in-1 dzirnaviņas, diviem izmēriem, no nerūsējošā tērauda pārslas, piemērots kartupeļi, gurķi, burkāni un citi dārzeņi un augļi.

Multi-funkcionāls: - Tas ir universāls pārtikas rīve virtuves, ne tikai sieru, bet arī augļi un dārzeņi, piemēram, kartupeļi, gurķi, utt.

Viegli Lietot: ar neslīdošu pamatni dizains, viegli lietot gan bērniem, gan pieaugušajiem, tikai dzīvoklis vai pa diagonāli, berzes ar pārtikas nerūsējošā tērauda.

Viegli tīrīt: Jūs varat ievietot augu helikopters izlietnē un skalo ātri.Uzglabāšanas konteiners arī novērš pārtikas no izliešanu no apakšas rīve, lai jūs varētu samazināt tīrīšana.Nerūsējošā tērauda rīve nekad nav rūsa, un pat pie augsta temperatūra, trauku mazgājamā mašīna, izturīga uzglabāšanas tvertnes neplīst, deformēt vai izkausēt.

Soda dzirnaviņas: Mūsu smalkas rīve ir ideāls citronu, ābolu, apelsīnu un dažādus augļus, kā arī ingveru, ķiploku, riekstu, šokolādes un daudz garšvielas.

Krāsa:Melna/Sarkana

Materiāls:Nerūsējošais tērauds+PP

Izmērs:17.5x12x7.3cm

Iepakojuma Saturs:

1* uzglabāšanas kaste

2* skaidas

1* suka

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: formas pelējuma siers, siers sietiņš, siera dzirnaviņas, diy tofu, čedaras siers, siers papīra, cinkošana plate, kaste tofu, grater, plate lāpstu.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Augļu & Dārzeņu Rīki Tips Kabaču

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Siera Rīve ar Pārtikas Uzglabāšanas Konteiners un Vāks Helikopters, Dzirnaviņas Rīve par Ingvers, Rūtiņu Rīve

Siera Rīve ar Pārtikas Uzglabāšanas Konteiners un Vāks Helikopters, Dzirnaviņas Rīve par Ingvers, Rūtiņu Rīve

Saistītie Produkti

Sākas Jūsu Mīļākie Virtuves Pieredze Funkcijas ✦ Dažādas radošas funkcijas ✦ Nerūsējošā tērauda asmeņi, bez atkritumiem ✦ Drošā un higiēniskā ✦ Asu viegls un ērts Apraksts 5 In 1 Dažādām Peeler: mūsu 5-in-1 peeler rīve, mizošana, griešana šķēlēs un julienne

€0.87

Krāsa: Balts, melns, gaiši zaļš Materiāls: PP(Polipropilēna), plastmasas + Nerūsējošā tērauda Izmērs: D*H: 7*13cm(2.76*5.12 gadā) Paketē Iekļauts: 1 x Dārzeņu nazis Piezīme: Pakete ietver tikai 1 dārzeņu nazis, citus priekšmetus, jo bildes nav iekļauti. - Lūdzu, skatiet mērījumu.Tiny

€1.00

Apraksts Sagriež Šķēles Veggie Ātri un Viegli Tikai Viens Slīdēt! Padarīt vislabāko no jūsu dārzeņi ar neticami Multi-Purpose Dārzeņu Nazis! Tur nav problēmu, bet ne vairāk haoss!Ar mūsu funkcionāls un noderīgs, dārzeņu griezējs, jums ir viss viens ērts komplekts!Tik vienkārši, kā kosmosa taupīšanu,

€3.33

Specifikācijas: Krāsa: Sarkana/Zaļa/Zila Izmērs: 25*23.5*11.5 cm/9.84*9.25*4.53 Materiāls: ABS + nerūsējošā tērauda

€11.87

Iezīmes: 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes!Lielo un mazo stobru, lai pielāgotos gan garas, slaidas un bieza dārzeņu Izveidot krāšņs restorāns-stila trauku nekad nav bijis ātrāk vai vieglāk mazāku barelu lieluma slim sakņu dārzeņi, piemēram, burkāni un redīsi, jo lielāka muca plašāku dārzeņi, piemēram, kabači un

€2.56

Top