Svešzemju Plīša Lelle, Rotaļlieta, Gudrs Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Dekori Svētku Dāvanas Bērniem Zēni Mājas Apdare

Jauns produkts

Pieejams

€5.10

Aizzīmju Punktiem:

1、Gudrs Svešzemju Plīša Lelle: Teksturētu ieroču, sudraba cimdi un mazo zābaki, zaļā antenas dizainu uz galvas, zaļā galvu un ķermeni, ļoti piemērots viesistabas dīvāna apdari.

2、Augstas kvalitātes Materiāli: Šīs interesanti plīša spilveni ir izgatavoti no Teddy samta un piepildīta ar PP kokvilnas, un ir super mīksts, sniedzot jums labāku ādas pieskārienu.Tas ir super mīksts un jūtas kā mākoņa miglas.Mīksts un spēcīgs, izturīgs un videi draudzīgs.

3、Personalizētu Dizainu: Personalizēto dizainu var izrotāt dīvāns un dzīvojamā istaba, reālistisku formu, jautri, ir lieliska dāvana, vai pirmo Ziemassvētku dāvanu ģimenei un draugiem.

4、Postenis Izmērs: Augstums 38cm, 48cm, 58cm, 68cm, gudrs izskatu ir labākais rotaļu biedrs bērniem.

5、Plaši Izmanto: Piemērots guļamistaba dekorēšana, viesistaba, mājas apdare, biroju, bērnistabu, automašīnu dekorēšana un citās vietās, kas jums patīk.

Specifikācija:

Audums: teddy samts

Pildījums: PP kokvilnas

Augstums(aptuveni): 38cm/14.96 collu, 48cm/18.9 collu, 58cm/22.83 collu, 68cm/26.77 inch

Svars: aptuveni 100g/150g/260g/360g

Krāsa: zaļa

Iepakojuma Saraksts:

1*Lelle

Tagi: goth kawaii istabas interjeru, minecraft rotaļlietas, svešzemju plīša, svešzemju rotaļlietas, dekoru kawaii istaba, svešzemju plīša rotaļlieta, gaara plīša lelle, alien vs predator action figure rotaļlietas, kawaii telpu dekorēšana, kawaii koksnes telpu dekorēšana.

Uzpildes PP Kokvilnas
Veids Plīša/Nano Lelle, Gudrs Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Dekori Svētku Dāvanas
Materiāls KOKVILNAS
Vecums > 3 gadiem
Dzimums Unisex
Sertifikācija CE
Brīdinājums plīša lelle, rotaļlietas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzīvnieki Citi
Forma Citi
Tēma TV un Filmas Varoni
Modeļa Numurs Kawaii Svešzemju Plīša Lelle, Rotaļlietas
Nosaukums Svešzemju Plīša Lelle, Rotaļlietas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Svešzemju Plīša Lelle, Rotaļlieta, Gudrs Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Dekori Svētku Dāvanas Bērniem Zēni Mājas Apdare

Svešzemju Plīša Lelle, Rotaļlieta, Gudrs Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Dekori Svētku Dāvanas Bērniem Zēni Mājas Apdare

Saistītie Produkti

Funkcijas Paldies, ka iepirkšanās pie Goodie Veikals 100% oriģināls atļauts Disney rotaļlietas.visas ir jaunas gudrs un mīkstas plīša Disney kraušanas rotaļlietas droša un laba kvalitāte izgatavotas no plīša lieliska ideja dāvanām!

€14.85

Ty Flippables 6 15 cm Lielām Acīm Kosmosa X Dinozauru Atgriezeniska Sequin Mirdzošs Ierobežota Kolekcija Plīša Rotaļlietas Lelle Dzimšanas dienas Dāvanu Mazulis Par Mums: 1. Mēs esam profesionāla piegādātājs www.banija.lv plīša rotaļlietas.Katru posteni jums iegādāties no mums ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Mēs

€8.37

Dzīvnieku spilvens Materiāls: plīša, polsterējums: PP kokvilnas, kategorija: žirafe / ziloņu / fox / lācis / elk / trusis

€9.34

Apraksts: Izmērs:50*43*26cm Stāvoklis: 100% jauns augstas kvalitātes Materiāls: mīksta, plīša un pp kokvilnas Iepakojumā: 1 gab., viena opp maisā. Piezīme: Tas ir normāli 2-5cm mērījumu kļūda, krāsu un varbūt nedaudz citādāka, jo monitora. Mēs varam sniegt dropshipping un vairumtirdzniecība.

€17.14

Top