Yeele Photocall Ziedu, Ziedu, Ziedu Sienas, Koka Grīda Bērnu Portrets, Pet, Foto Fona Meitene, Foto Fons Studio Dzinumi

Jauns produkts

Pieejams

€3.11

YEELE -Mēs esam profesionāla ražotājs fotogrāfijas fona produktiem, ar perfektu dizainu, ražošanas, pārdošanas un pēcpārdošanas komandas, kas veltīta, lai nodrošinātu ekonomiski un augstas kvalitātes fotogrāfijas fona, lai mūsu klienti!

PAR USUAGE

Piemērots jaundzimušajiem bērniem, bērnu dušas, dzimšanas dienas puse rotājumi,personas portrets produktu un ģimenes grupas foto.Var arī izmantot, lai studijas, kabīnes, personām, un, lai kāzas & business/komerciālu izmantošanu,video filmēšanu.

PAR MATERIĀLA

PLĀNAS VINILA (ARĪ PLĀNAS AUDUMA) Vinila materiāls ir labākais materiāls drukāt, jo krāsa ir visvairāk spilgti un spilgts.Šis materiāls ir viegls, neliels diaphanous,kas ir piemērota lietošanai iekštelpās.Tas nav mazgājams.

POLIESTERA Tas ir ļoti mīksts, ar labu kvalitāti.To var mazgāt arī var izmantot ārpus telpām, un to var izmantot atkārtoti.

PRIEKŠROCĪBAS UN TRŪKUMI

Vinila drukāšanas efektu, kas ir nedaudz labāk nekā poliestera.Vinila drukas krāsu piesātinājums ir lielāks.Ja jums ir īpaši augstas prasības par uzticību, par krāsu, tas ir ieteicams, ka jums izvēlēties vinila.Bet vinila materiāla būs kāda kroka, jo transports.Poliestera nav izbalināt viegli, kad pakļauti ūdens, un var mazgāt ar ūdeni.Poliestera materiāls ir pārāks un piemērots āra lietošanai.Bet cena ir dārgāka nekā vinila.

PAR PIELĀGOŠANA

Mēs piedāvājam bezmaksas pielāgotus pakalpojumus.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms pasūtījuma, un man pateikt savu radošumu.Mums būs paraugus, lai jums, kamēr jūs esat apmierināti ar to.

PAR RIEVA

Gaisa pasts ir lielumu ierobežojumi, tāpēc mēs būtu uz kuģa to, izmantojot locīšanas veids, tā vietā, ritošā un tas būs normāli, ja tur ir dažas grumbas.

1. metode

Jūs varat Dzelzs savu pakaļpuse, lai novērstu grumbas.Notic, lūdzam Izmantojiet zemas temperatūras!

Metode 2

Roll to uz augšu cieši ar cilindru, un gaida, lai 3-4 dienu laikā.

Metode 3

Siltuma tas ar tvaika gludekli uz muguras postenis, tad tas būs gluda vēlreiz.Lūdzu, dzelzs aizmugurējā virsma ar tvaika gludekli.

PAR KRĀSU ATŠĶIRĪBA

Jo krāsu režīmā displejs un printeris atšķiras fundamentāli, krāsu atšķirība ir neizbēgama, bet mēs kontrolētu šo kļūdas ļoti labi, un tas neietekmē spēkā foto šaušana.Ja jums ir neskaidrības par šo, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu atsauces foto.

Tagi: xs max mīļāko lietu.

Iepakojums
Plānas Auduma Nav mazgājams
Lūdzam Ievērot Postenis satur tikai fonu(BEZ LĪMES)
Materiāls Vinila
Stils Skatuvisks
izmērs width x height
Zīmola Nosaukums Yeele
Modeļa Numurs NCJ00309
Pielāgojama Pielāgojama
Veids Spray Krāsoti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Yeele Photocall Ziedu, Ziedu, Ziedu Sienas, Koka Grīda Bērnu Portrets, Pet, Foto Fona Meitene, Foto Fons Studio Dzinumi

Yeele Photocall Ziedu, Ziedu, Ziedu Sienas, Koka Grīda Bērnu Portrets, Pet, Foto Fona Meitene, Foto Fons Studio Dzinumi

Saistītie Produkti

Funkcijas: Tas fons ir izgatavota no premium gatavo materiālu Vienkārši putekļus no virsmas, un tas būs gatavs lietošanai, atkal un atkal, Izturīgs un mazgājams attēloti ūdens izturīgas virsmas.Ideāli piemērots foto fona, produktu šāvienu interneta reklāmas vai pārdošanas, reklāmas baneri, rasēšanas un rotājumi.Soda

€25.60

Powerwin 150x210cm Vinila Fotogrāfijas Fons Gaiši Vietas Kāzu Valentīna Dienā, Dzimšanas dienas Svētku Foto Studija Fona Audums Specifikācija: Izmērs: 80x125cm/ 90x150cm/ 150x210cm/ 180x250cm pieejams Krāsas: Parādīja, Kā Bildes Komplektā Ietilpst: 1GB x Vinila Fons ( Tikai Fons, Statīvi

€2.58

Fona Panelī Zaļā Ekrāna Fonu Fotogrāfija Portatīvie Reizes Atstarotājs Tiešraidi YouTube Video Studija Kārta Postenis Funkcijas: Īpašu fona plāksnes fotogrāfija, krāsu piesātinājumu, smalkas kvalitātes Tas salokās uz viegli uzskaites maisiņš,izmantojams jebkurā laikā Materiāli, mirgojošs

€10.04

Vinila Materiāls, Viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,Nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,Laukumā var uzlabot. Noņemt Laukumā Roll to (Stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.Ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue

€2.59

Piezīme: 1.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai mainītu pielāgota fona 12 stundu laikā , pretējā gadījumā tas nevar tikt mainīts. 2.Atcelt pasūtījumu 24 stundu laikā , pretējā gadījumā tas netiks atcelts. Vēl Pakalpojumi : Pievienot augšējā/apakšējā kabatā vai perforators Suport cirtaini mati fona Var pielāgot

€3.99

YEELE -Mēs esam profesionāla ražotājs fotogrāfijas fona produktiem, ar perfektu dizainu, ražošanas, pārdošanas un pēcpārdošanas komandas, kas veltīta, lai nodrošinātu ekonomiski un augstas kvalitātes fotogrāfijas fona, lai mūsu klienti! PAR USUAGE: Piemērots jaundzimušajiem bērniem, bērnu dušas, dzimšanas

€3.07

Top