Augļu Tēja Piekariņi Kulons Boba Augļu Tējas Piekariņi Vilināt Auskari Kuloni Kaklarota

Jauns produkts

Pieejams

€7.18

Augļu Tēja Piekariņi Kulons Boba Augļu Tējas Piekariņi Vilināt Auskari Kuloni Kaklarota

【Auskaru Komplekts Piekariņi] aicina iepakojuma include48 gabalu piena tējas šarmu 6 krāsas, pietiekamā daudzumā un dažādas krāsas var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.Augļu forma tējas sulas pudele ir reāli un cute, kas var arī izrotāt jūsu rotaslietas, un atslēgu piekariņi.

【Izturīgs Materiāls] aicina Šos piekariņi piekariņi ir izgatavoti no stikla, ar jauku izturību un spilgtas krāsas, nav viegli, lai izjauktu vai izbalināt, var ilgt ilgu laiku, vieglais svars un viegli veikt vai veikalā.

【DIY Rotaslietas] aicina Izmantot šos piena tējas piekariņi apvienot ar dažādiem materiāliem, piemēram, pērles, dārgakmeņi, vai krelles, kas ir viegli, lai pievienotu cuteness, lai rotaslietas un pievienot šarmu uz valkātājiem, jūs varat viegli veikt savu stilu, roku darbs projektiem.

【Jauki Dizaina] aicina Katru milkshake kausa kulons ir karājas, caurumu blakus salmu, kas ir viegli izmantot, karājas dizains ir ļoti ērts, lai jūs varētu izveidot personalizētus amatniecības un pievienot vairāk jautrības ar savu ikdienas dzīvi.

【Plašu Pieteikumus] aicina sveķu pērle piena tējas piekariņi ir piemērots padarītu dažāda veida jewelries, piemēram, kaklarotas, rokassprādzes, auskari, arī jauki crafting un keychain apdare.

Par mums

Mūsu uzņēmums ir profesionāls pārrobežu e-komercijas uzņēmums ar profesionālu personālu, profesionālo produktu un zīmolu.

Mēs galvenokārt darīt produktu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.

piegāde

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi .Ja jūs vēlaties, lai kuģis ar Express ,lūdzu, apmaksāt papildu sūtīšanas maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūs maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kompensācija

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim, ja jūs atgrieztos vienumus 20 dienu laikā no saņemšanas objektu jebkura iemesla dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Tagi: boba tējas šarmu, boba tējas auskars, Boba Fett Kaklarota, boba, boba fett, moderns dīvaini auskari, erotiskā ādas svārki, boba plīša, boba bubble tea, dekoru gļotas.

Metālu Tips Nav
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Augļu Tēja Piekariņi Kulons Boba Augļu Tējas Piekariņi Vilināt Auskari Kuloni Kaklarota

Augļu Tēja Piekariņi Kulons Boba Augļu Tējas Piekariņi Vilināt Auskari Kuloni Kaklarota

Saistītie Produkti

Zīmols : SINLEERY Postenis Tips : Drop E arrings Auskaru Garums : ES183C---6,7 cm ES287A--4cm Apšuvums : Īsta Zelta Pārklājumu ( krāsu, nav viegli izbalināt ) Galvenais Akmens : Kubiskais Cirkonijs Meterial : Nerūsējošā Tērauda Gadījumos : Puse / Prom / Jubilejas / Shopping / Birojs

€2.40

Produkta nosaukums: Eiropas un Amerikas Bohēmijas lapu auskari sieviešu personību vienkārši pušķis auskari vairumtirdzniecības nelielas dāvanas Materiāls: Sakausējuma Izmērs: 4*1.5 cm Svars: 7.g Iepakojums: opp maisā Paziņojums : 1. Lai uzlabotu mūsu pakalpojumu kvalitāti.ja esat

€1.27

JoiasHome 925 sterling sudraba auskari jaunais lightning temperaments sieviešu auskari meitene sirds modes maču ar 23mm puses dāvanu

€2.67

Lifefontier Elegants Akrila Ziedu Piliens Auskari Sievietēm Liels Cricle Kristāla Kulons Ilgi Pušķis Vilināt Auskari Korejas Kāzu Rotaslietas Materiāls:Metāla Izmērs:7*3cm Dzimums: Sievietes/Sieviešu/Dāmu/Meiteni Forma: Ģeometriskas Krāsa: Kā Bildes Redzams Sakarā: Puse/Office/Casual/Dāvanu

€1.87

MOQ:1 pair Diaz:2-2.5 cm Kuģis:Roku Darbs Stils:Akrila Drukāt+Nerūsējošā Tērauda Tapām Gadījumā:Jebkura Skaidrs, fotogrāfijas:

€1.70

Jauns Tauriņš Pušķis Piliens Auskari Sievietēm Vintage Rotaslietas Mūsdienu Pusi, Kāzas, Kāzu Aksesuāri Ir 2021. Moderns Vilināt Auskari Ātra Piegāde!!

€0.21

modname=ckeditor Gudrs Simulācijas Pārtikas Piliens Auskari Jauki Hamburger Augļu Olu Vīna Glāzi Sīkfailus Vilināt Auskari Modes Rotaslietas Sievietēm 2019 Detaļas un Apraksts: Vienība: Jaunākās Modes Auskari Sievietēm, Eiropas Dizaina Piliens Auskari Dāvana Draugam Dzimums: Sieviešu Materiāls:Metāla Stils:

€2.73

Produkta Apraksts: 100% Pavisam Jaunu Svars: 15g Lielums : sievietēm Iepakojums: OPP Maisā Vai Papīra Kastes Krāsu, iespējams, nav attēlots tieši tāds, kā redzams uz foto reālajā dzīvē rada atšķirības starp datoru monitoriem un neapbruņotu aci krāsu atšķirība

€0.84

Sveiki,dārgais draugs,paldies par atbalstu, no mana veikala. Novēlu jums laimīgu iepirkšanās pieredzi. Garums : aptuveni 8.8 cm Materiāls : Sakausējums,Stikls Auskari ir izgatavoti no stikla.Jo ab krāsas akmens ir ļoti īpašs, viss ab krāsu auskari ir vairāk vai mazāk skrāpējumiem.Lūdzu, iegādāties

€3.62

Sorority Brālība Auskari ZPB pērle Vilināt earrring Rotaslietas Mēs esam profesionāla maker, koka izstrādājumi,it īpaši koka aproces,auskari,aksesuāri. šarmu, izmērs :0.5 *1.5 materiāls:dabiska koka JA jums ir nepieciešama dažādu attēlu, kas jums patīk .pls sazinieties ar mums .piegādājam

€0.85

Top