Jaunā Melnā Zelta Chunky Popkorns Čības Vīriešiem Microfiber Lielība Platformu Čības Vīriešiem Hip Hop Mirdzēt Cilvēks Čības zapatos hombre

Jauns produkts

Pieejams

€36.57

Cienījamie klienti, paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu.Kopš kurpes, jūs meklējat pie ir izgatavoti Ķīnā , izmēra apavi var atšķirties no lieluma, kas jums tiek izmantoti, lai .Lūdzu, uzmanīgi izvēlieties izmēru kurpes saskaņā ar mūsu Lieluma Diagrammu .Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Tas ir mans goda vārdu, ka jūs turpināt, lai atrastu kaut ko aizraujošu mūsu veikalā.

( Vīrieši "MUMS Izmēri Atšķiras no Sievietēm" MUMS Izmēriem, lūdzu, izvēlēties izmēru, atbilstoši jūsu kāju garums)

Vīriešiem Kurpes Izmēri

Paziņojums:

Lūdzu, izvēlieties izmēru pēc jūsu kāju garums, ne kurpes, garums vai zolīti garumu , Lielumu Diagramma var palīdzēt jums atrisināt 90% no to lieluma, izvēloties problēma.

Ja jūsu kājām ir biezs un plašs , var izvēlēties vienu izmēru lielāks ;

Ja jūsu pēda ir šaura un tieva , jūs varat izvēlēties vienu izmēru mazāku .

Ja jums nav skaidrs, kā izvēlēties, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Būtu labāk jums, ņemiet vērā, kāju garums pasūtījuma .

Kurpes, mēs nosūtīsim ir Ķīniešu izmēri, Izmēru zīme uz kurpēm liecina Ķīnas lielums, kas nav EUR vai MUMS izmēriem .

Produkta apraksts:

Jaunā Melnā Zelta Chunky Popkorns Čības Vīriešiem Microfiber Lielība Platformu Čības Vīriešiem Hip Hop Mirdzēt Cilvēks Čības zapatos hombre

Paku un Sūtījumu

Par Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Lūdzu, lūdzu, nav kuš, lai mūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, ja neesat apmierināts ar pasūtījumiem, bet atstāt mums iespēju, lai atrisinātu tā, lai jums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu tevi.

Par Attēlu

Atšķirība krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu gaismas, fons utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka objekti, kas saņemti, ir nepareizas krāsas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai redzētu, atgriešanās ir iespējams.

Par Kuģošanas

Pēc apmaksas, jūsu pasūtījumu, Mums būs izsūtīti uz zemes gabala atrodas 3 darba dienu laikā, izņemot Brīvdienas.Par kuģošanas laikā, jums ir nepieciešams, lai iepriekš pārbaudīt informāciju par piegādes laiku jūsu valstī.

Par Atgriešanos

Gadījumā, ja bojātas preces vai nepareizi vienumus, kas jums, mums būs vēlreiz vai izmaksāt jums.

Klientiem, ir pārbaudīt visus objektus pēc to saņemšanas, un paziņo mums 2 darba dienas, ja kaut kas ir pazudis vai bojāts.Mums nav kompensācijas kuģniecības maksa par atdevi, kas nav bojāts.

14 dienu laikā pēc saņemšanas var atgriezt atpakaļ preci.Pircēji ir atbildīgi par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Par Nodokļu

Jums ir pakļauti importētās nodokļiem, nodevām, kas varbūt uzlikt jūsu vietējā muitas iestādē.Mēs neesam spējīgi, lai informētu jūs par maksu, kā tas ir no dažādām valstīm un objektus .

Saņemt Adresi

Uzrakstiet savu vārdu, uzvārdu un mājas numurs jūsu piegādes adresi, kad jūs veicat pasūtījumu, jo Krievija ir jauns likums tagad, post office nebūs nosūtīšanas zemes gabalu, lai jūs, ja jums nav rakstīt vārdu un uzvārdu.Visbeidzot, mums nav jāuzņemas atbildība.

Ar Laba Vēlējumiem!

Tagi: zelta kurpe, 350 palielināt v2, meitene skatīties, vīriešiem kurpes, zeķes, popkorns scoop, maker popkorns, zelta zoss, vīrietis, 350 palielināt, vīrieši mūlis apavi.

Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zole Materiāls TPU
Oderes Materiāls Acs
Apavi Tips Pamata
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
Modes Elements Bling
Slēgšanas Tips Mežģīnes-up
Zīmola Nosaukums XPAY
Krāsas Melnā zelta
Zolīte Materiāls audums
trenažieri vīriešiem kurpes platforma bieza
Modes Moderns STREETWEAR
Ādas Augstas Kvalitātes
Vienuma Tips ikdienas apavi
augstums palielināt kurpes vīriešiem Palielināt
Iezīme Elpojošs, Height Increasing, Masāža, Sviedri-Absorbējošo, Gaismas, Izturīga, Anti-Smarža
Virsas Materiāls MICROFIBER
Godu Ikdienas
čības vīriešiem gadījuma Popkorns apakšā
Modeļa Numurs vīriešu čības, kurpes-A0230
Sezona Pavasara/Rudens
čības vīriešu ikdienas apavi zapatillas de hombre
Vīrieši Platformas Kurpes HIP HOP
Modelis Tips Cietie

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Jaunā Melnā Zelta Chunky Popkorns Čības Vīriešiem Microfiber Lielība Platformu Čības Vīriešiem Hip Hop Mirdzēt Cilvēks Čības zapatos hombre

Jaunā Melnā Zelta Chunky Popkorns Čības Vīriešiem Microfiber Lielība Platformu Čības Vīriešiem Hip Hop Mirdzēt Cilvēks Čības zapatos hombre

Saistītie Produkti

Svarīga piezīme: Lūdzu, izvēlieties kurpes izmērs atsaukties, lai savu KĀJU GARUMS. Mums ir Āzijas izmēra,lūdzu pārbaudiet izmēru tabula uzmanīgi, pirms jūs nopirkt !Pasākums ar rokām,var 0.1-0.5 cm kļūdas,Paldies ! Lūdzu, mērītu pēdas garums sākumā un pēc tam izvēlēties izmēru, attiecīgi.ASV izmērs

€11.95

Chekich Vīriešu Kurpes Sarkanā un Melnā Čības Mākslīgās Ādas Pavasara, Rudens Sezonā Rāvējslēdzēju Gadījuma Sporta Kurpēm, kas Darbojas Oriģinālu Vulkanizētas elpojošs, Viegls Čības Karstā Pārdošanas Ērti Apavi Pārgājienu CH092 Zīmols: Chekich Kategorija: Vīriešiem 'S Produkta Materiāls:

€50.26

n Jauns Stilīgs Vīriešu Kurpes Gadījuma Vīriešu Čības Homme Cilvēks Trainers Apavi, Vīriešu Kurpes, Izmērs 11 Krasovki Chunky Kurpes Tenis Masculino Jauns Stilīgs Vīriešu Kurpes Gadījuma Vīriešu Čības Homme Cilvēks Trainers Apavi, Vīriešu Kurpes, Izmērs 11 Krasovki Chunky Kurpes Tenis Masculino Jauns

€27.41

Top