Jaunu 2021 Konfektes Krāsu Sieviešu Sandales Flip Flops, Vasaras Romas Slip-On Elpojošs Neslīdoši Apavi Sieviete Slaidi Cietā Gadījuma Sieviete

Jauns produkts

Pieejams

€8.00

53533 Iespējas: 100% Pavisam Jaunu un Augstas kvalitātes.Materiāls: Pu+Govs Musle Krāsa: Kā parādīts attēlus Izmērs: 35/36/37/38/39/40/41/42/43 Iepakojums: 1 pāris Lūdzu, atbilstoši jūsu kāju garums, lai izvēlētos pareizo izmēru .lūdzu, sazinieties ar mums , ja jūs neesat pārliecināts, izmērs .Lūdzu, pastāstiet man savu kāju Garums (NE SAVU VALSTI, IZMĒRS), Lai mēs varētu ātri liecina lielums paldies

Uzmanību: 1. Tur varētu būt nedaudz atšķirīga krāsu, jo datora monitora iestatījumus. 2. Ar to atšķirību, mērījumu metodi, lūdzu, ļauj 1-3cm lieluma novirze (1cm=0.39 collas).Paldies par sapratni!! 3.Mūsu izmērs ir ne standarta EUR izmērs, un tas ir tikai vienāds ar pēdas garumu! 4.Izmērs standarta dažādās valstīs un dažādās manufucturers ir dažādi, jūsu kāju garums ir vienīgais kritērijs, izvēloties izmēru.

Par Attēlu, Fotogrāfiju no produktiem, kas ir jāievēro.Krāsa produkts var atšķirties, jo flash kamera, apgaismojums, monitora iestatījums.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Kuģošanas

Pēc apmaksas, jūsu pasūtījumu, Mums būs izsūtīti uz zemes gabala atrodas 5 darba dienu laikā, izņemot Brīvdienas.PIRCĒJS ir soley ATBILDĪGA par MUITOŠANU preces.Par kuģošanas laikā, jums ir nepieciešams, lai iepriekš pārbaudīt informāciju par piegādes laiku uz savu valsti, Par Atgriešanos gadījumā, ja bojātas preces vai nepareizi vienumus, kas jums, mums būs vēlreiz vai izmaksāt jums.Klientiem, ir pārbaudīt visus objektus pēc to saņemšanas, un paziņo mums 3 (triju) darba dienu laikā, ja anythins trūkst vai ir bojāts.Mums nav kompensācijas kuģniecības maksa par atdevi, kas nav bojāts.

14 dienu laikā pēc saņemšanas var atgriezt atpakaļ preci.Pircēji ir atbildīgi par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Par Atsauksmes

Vai mums par labu, lai atstāt 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, ja esat apmierināts ar kārtību un priekšmetus.Lūdzu, lūdzu, nav kuš, lai mūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, ja neesat apmierināts ar pasūtījumiem, bet atstāt mums iespēju, lai atrisinātu tā, lai jums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu tevi.Saņem Adrese Uzrakstiet savu vārdu, uzvārdu un mājas numurs jūsu piegādes adresi, kad jūs veicat pasūtījumu, jo Krievija ir jauns likums tagad, post office nebūs nosūtīšanas zemes gabalu, lai jūs, ja jums nav rakstīt vārdu un uzvārdu.Visbeidzot, mums nav jāuzņemas atbildība.

Tagi: apavi vasaras cepures, sieviešu sandales, sieviešu vasaras cothes, sandales sievietēm, apavu sieviete, vasaras kurpes damens, apavu sievietēm, sandales, vasaras kurpes, apavu vasarā sievietēm.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Klasika
Ar Platformu No
Slēgšanas Tips Slip-On
Virsas Materiāls PU
Sandales Tips Potītes-Wrap
Papēža Augstums Dzīvoklis (≤1cm)
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
Oderes Materiāls PU
Papēža Tips Dzīvoklis ar
Atpakaļ Skaitītājs Tips Atpakaļ Siksna
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs 612153
Zolīte Materiāls PU
Sānu Priekša Tips Atvērt
Zole Materiāls Cow Muscle
Zīmola Nosaukums Bigsweety
Modes Elements Potītes Siksna
Godu Ikdienas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Jaunu 2021 Konfektes Krāsu Sieviešu Sandales Flip Flops, Vasaras Romas Slip-On Elpojošs Neslīdoši Apavi Sieviete Slaidi Cietā Gadījuma Sieviete

Jaunu 2021 Konfektes Krāsu Sieviešu Sandales Flip Flops, Vasaras Romas Slip-On Elpojošs Neslīdoši Apavi Sieviete Slaidi Cietā Gadījuma Sieviete

Top