Bērniem LED Projekcijas Zīmējumu Kopijas Valdes Projektoru Krāsošana Meklēšanu Valdes Skiču Spoguļa Pārdomas Dimming Turētājs Tālruņa Turētājs

Jauns produkts

Pieejams

€3.45

Funkcijas:

Optisko attēlu

Izmantojot principu optisko attēlu.Optisko attēlu ir ne projekcijas.Jūs varat novērot caur lēcas un redzēt, ka attēls tiek parādīts uz zīmēšanas papīra.Priekšējās un aizmugurējās projekcijas ietekmi krāsošana valde ir dažādi, lūdzu, izmantojiet priekšā.

Augstas kvalitātes

Izgatavoti no augstas kvalitātes sveķu materiāls, ar labu stingrību un nav viegli lauzt.Nav nepieciešams izdrukāt bildes, vides aizsardzībai un enerģijas taupīšanai.

Divas līmēšana metodes

Konsole ir divas līmēšana metodes, kas ir vienkārši un ātri uzstādāma, un atbalsta lielākā daļa mobilo tālruņu un tabletes.

Viegli darboties

Jūs varat lejupielādēt APP Zīmuli Skice vai cits radinieks programmatūru uz jūsu mobilo tālruni vai planšetdatoru, izvēlieties savu iecienītāko attēlu un pārvērst to zīmējumu, un pēc tam sākt zīmējumu.

Attīsta zīmēšanas prasmes

Šī zīmēšanas rīks, kas palīdz bērniem attīstīt hobiju, attīstīt roku-acu koordināciju un pamata zīmēšanas prasmes, nenodarot viņu acīm.

Piemērošanas joma

Šī rasējamais dēlis ir ļoti piemērota kā dāvana bērniem, pieaugušajiem, glezniecība iesācējiem, anime cienītājiem, un amatieru gleznu cienītāji.

Specifikācijas

Tips:krāsošanas instrumenti,

Materiāls:sveķi

Daudzums:1set

Krāsa:kā parādīts attēlā

Glezna valdes izmērs:13.5*20cm/5.31*7.86 gadā

Neto svars:150g/5.29 oz

Iepakojumā:

1*krāsošana valde

5*turētājs

1*zīmulis

1*manuālā

**Mūsu pakalpojumu**

Mēs atbalstām Piliens kuģniecības un Vairumtirdzniecība.

Ja jums ir kādas problēmas pēc tam, kad esat saņēmis paku,pls, justies brīvi sazināties ar mums, tā vietā, atverot strīdu vai atstāj negatīvas atsauksmes.

** * Uzmanību Krievu Draugi**

1. Lūdzu, ierakstiet jūsu vārdu, uzvārdu, ieskaitot jūsu vārds, otrais vārds un uzvārds veicot maksājumu;

2. Lūdzu, ievadiet pareizo adresi, tostarp jūsu Dzīvokļa Nr., Ielas, Pilsētas, Reģiona un valsts.Pretējā gadījumā jūsu pakete, iespējams, būtu atgriezies!

3. Mēs neesam atbildīgi par SAVU KĻŪDU.

**Kāpēc pirkt no asv??**

Rūpnīcas pārdošanas, visaugstāko kvalitāti un konkurētspējīgu cenu!

arī pārbaudīt katru Produktu, pirms kuģis ārā!

Piegāde:

1. Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot Ķīnu.

2. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes.

3. Pirms pirkšanas, Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Vai ne, lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Maksājums:

1. Mēs pieņemam Alipay,Un visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Garantijas laiks:

1. 12 mēneši ražotāja Garantija .Iegādāties ar pārliecību!

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

3. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

4. Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.

Politika:

1. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lūdzam sazināties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

2. Visi e-pasti tiks atbildēts Vienas darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Tagi: portatīvo projektoru, krāsošana, izdarīt projektoru, projektors rotaļlietas, led planšetdatoru, mini projektoru, tālrunis projektoru, kopiju planšetdatoru, 4k projektoru, optiskā projektoru zīmējumu, valdes projektoru.

Zīmola Nosaukums MaMagic
Modeļa Numurs Krāsošanas Instrumenti,
Sertifikācija CE
3. veids Ieskicējot Rīki
Dzimums Unisex
2. veids Painting board
Vecums > 3 gadiem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Zīmēšanas Rotaļlietu Komplekts
1. tipa Krāsošanas Instrumenti,
Brīdinājums Sargāt no uguns
Materiāls Kartona
5. tips Izsekošanas Valde
Klasifikācijas Krāsu Mācību Grāmatiņa/Krāsojamā Grāmatiņa
4. tips Bērniem Glezna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Bērniem LED Projekcijas Zīmējumu Kopijas Valdes Projektoru Krāsošana Meklēšanu Valdes Skiču Spoguļa Pārdomas Dimming Turētājs Tālruņa Turētājs

Bērniem LED Projekcijas Zīmējumu Kopijas Valdes Projektoru Krāsošana Meklēšanu Valdes Skiču Spoguļa Pārdomas Dimming Turētājs Tālruņa Turētājs

Saistītie Produkti

5GAB Bērniem DIY Krāsošanas Rīku Krāsu Mini Sūklis Suku Blīvslēgu Opp Maisiņu Iepakojumu, Krāsains Sūklis Koka Rokturi Roku darbs Bērnu Rotaļlietas Produkta informācija: Nosaukums: Bērnu DIY Krāsošanas Instruments, 5GAB Krāsu Mini Sūklis Suku Zīmogs Iepakojums: Opp maisā iepakojums Materiāls:

€0.26

Jaunu 2021 Bērnu Rotaļlietu Komplekts Glezniecības, Zīmēšanas Rotaļlietas Melnās Tāfeles ar Burvju Pildspalvu Krāsošanas Krāsojamā Grāmata Fun Rotaļlietas Bērniem Funkcijas: Nosaukums: Mīkstās Tāfeles, Rasēšanas Grāmatu Piemērots Vecums: Virs 2 gadiem Tēma:Karikatūra Apraksts : 1:Tas ir krīts portatīvo zīmēšanas

€7.91

Funkcijas: Burvju ūdens zīmēšanas grāmata, kas palīdz bērniem atpazīt krāsas un dzīvniekiem, attīstīt bērnu vērošanas spējas un uzziniet vairāk zināšanu.Kad jūs krāsa, tēli ir ļoti spilgts un krāsains.Tiklīdz viņi sauss, krāsu jomās pazūd, un lapas var krāsot atkal un atkal.Ūdens Attēla grāmatu var izmantot

€3.41

3pcs Pilsētas Nakts Skats, kas Apkopo Krāsošana ar Mazo Skrāpi Remonts Šķidruma Nulles Pildspalvas Melnu Otu 4 Bambusa Pildspalvas krāsošanai Instrumentu Informācija: Brīnišķīgu un pilnīgu nesaskrāpē papīra mākslas komplektu, lai jūs varētu ātri un ērti izdarīt skaisti modeļi, pils, Big Ben, un west lake. Komplektā

€8.04

1gb Šķidrā Pigmenta DIY Rokasgrāmata, Ziepes, Krāsvielas Rīku Komplekts 6ml/pudeli, Roku darbs, Vannas Krāsvielu ražošanai Ziepes Pieņemšanas Krāsošana 10ml Dropshipping Apraksts: Šo produktu var izmantot ar DIY piederumus, lai izveidotu dažādu stilu Produktu kategorijas: krāsu pigmentu Vecums> 6 gadiem Specifika:

€0.68

Zīdaiņu Agrīnās Izglītības Intelekta Attīstību Un Intensīvu Apmācības Kursu, Rotaļlietas apraksts: Skaista uzmanību rotaļu; 5 veidu košas silikona putas, plastmasas rāmis, vienkāršas un krāšņs; ļoti piemēroti mazuļiem vairāk nekā 10 mēnešiem Piesaistīt sajūtas; veicināt labu mehānisko prasmes,

€2.01

10 Loksnes A4 Burvju Nulles Mākslas Glezniecības Papīrs Ar Zīmējumu, Stick Bērniem, Rotaļlietas, Dāvanu 11UC OOTDTY Funkcijas: 100%Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes Izgatavots no nontoxic un drošu papīra. Bērni var zīmēt, ko vien vēlas ar bambusa nūju. Izmantojot bamboo pen(stick)

€2.51

Motīvs: Šis produkts ir ļoti piemērots chidren attīstīt savas gleznošanas prasmes un intereses,ļoti viegli rīkoties, un daudz jautrības, lai ir.Materiāls:Papīrs,koka Krāsa:Kā attēlā Izmērs:14*10 cm Pakete ietver: 1 piezīme grāmatā ietilpst 10 lapas scratch papīra,2 lapas vāki,1 koka nulles pildspalvu.

€1.69

80x60cm Ūdens Zīmēšanas Paklājs & 2 Magic Pildspalvas Rotaļlieta Paklājiņš Zīdaiņu Spēlēt Mat rasējamais Dēlis Glezniecībā Rotaļlietas Agri Izglītības Rotaļlietas Bērniem Apraksts: Šis paklājiņš radīs pasakainu doodles un attēlus, lai izbrīnu par jūsu bērniem.Jums nav nepieciešamas tintes, tikai

€6.83

Lietošana: tikai ūdens zīmēšanas rotaļlietas Motīvs: * Pildspalva, kas piepildīts ar ūdeni, jūs varat brīvi gleznu uz audekla; * Ja pildspalvu zīmētas, glezniecības rokraksta redzams uzreiz; * Ar ūdens iztvaikošana traipus, rokraksta pazuda, audekls nāca atpakaļ uz sākotnējo krāsu, bērns var

€1.70

Nulles Mākslas Kopumu, 50 Gabalā Rainbow Magic Scratch Papīra Kids Black Scratch Off Mākslas Piezīmju Dēļi ar 5 Koka Irbuli, lai Ziemassvētku Puse, Dzimšanas dienas Spēle OOTDTY Funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ★SCRATCH PAPĪRA, PAPĪRA:Izmantot scratcher, lai nesaskrāpētu prom

€4.01

Top