3D drukāšana T-krekls vīriešu modes O-veida kakla īsām piedurknēm T-krekls vasaras T-krekls ir 2021. jaunas

Jauns produkts

Pieejams

€6.67

Mūsu pakalpojumu 1-Mēs piedāvājam augstas kvalitātes produktus. 2-iegādājies tieši no ķīnas rūpnīcas. 3 - Mēs varam jums piedāvāt jaunums stila dizainu un nometiet kuģniecības. 4-Ja jums ir nepieciešams pārdot mūsu produktus, mēs varam jums piedāvāt attēlus bez ūdenszīmes. 5 - Mēs arī pieņemt DIY, lai pielāgotu stila, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Paldies. 6-Ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, e-pastu mums, mēs sniegsim tev labākās cenas! 7-pārliecinieties, ka jūsu vārdu, adresi, pasta indeksu, utt.ir pareizas un pilnīgas. 8-Lūdzu, ļaujiet mums runāt ar jums, neatveriet strīdu pirmais.Par Krāsu Atšķirības, ierobežojumi, fotogrāfiju un neizbēgama atšķirības monitora iestatījumi, krāsu parādīts var nebūt 100% tāds pats kā faktisko objektus.Mēs ceram, ka jūs saprotat arī.Paldies!Paldies par jūsu atbalstu un novēlam jums patīkamu iepirkšanos tiešsaistē.

Tagi: vīrieši rock t krekls, kontroles traktoru, 50 centu klp, blūze sievietēm, betmena auto, alternatīvā kleita, licences office 2019, VĪRIEŠI, pin detective conan, ac dc t krekls.

Modelis Tips Drukāt
Auduma Veids Broadcloth
Piemērojamo Sezonu Vasaras
Dzimums VĪRIEŠI
Piedurknes Stils parasto
Piedurknes Garums(cm) īss
Apkakle O-Veida Kakla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piemērojamo Skatuves Diennakts
Materiāls Poliestera, Spandex
Topi Tips T-veida
Stils Ikdienas
Vienuma Tips Topi
Kapuci No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

3D drukāšana T-krekls vīriešu modes O-veida kakla īsām piedurknēm T-krekls vasaras T-krekls ir 2021. jaunas

3D drukāšana T-krekls vīriešu modes O-veida kakla īsām piedurknēm T-krekls vasaras T-krekls ir 2021. jaunas

Saistītie Produkti

INTORDUCE: izmērs:S M L XL XXL XXXL 4XL 5XL PIEZĪME: 1,KRĀSA NESAKRITĪBA Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,backgroud utt.Tomēr,ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizā krāsa 2,FIT JAUTĀJUMIEM Izmēri ir ilustrēti

€5.98

PIEZĪME: 1. Lūdzu, salīdziniet šādu detaļu izmēri ar savējo pirms iegādes. 2. Postenis krāsa varētu nedaudz atšķirties, kā krāsu dažādos veida datoru monitori, varētu būt nedaudz savādāka. 3. Lūdzu, ļauj 1-2cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni!

€5.85

1. Lūdzu studiju izmēri pirmo vai sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību.mēs jums atbildi tuvākajā laikā. 2. Lūdzu, ļaujiet 2-3 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 3. gaismas, kameras funkcija un citu monitoru var paaudzes krāsu atšķirība.

€4.29

Sportisks Vīriešu 3/4 Piedurknēm O Kakla Krāsu Salikuma Kokvilnas T-krekls Zemāko Augšu Specifikācijas: Kokvilnas izgatavots no mīksta un ērti valkāt. Pārī ar mīļākie džinsi iegūt satriecošu dienu-vakara izskatu. Piemērots sporta, skolas, ceļošana, iepirkšanās, ikdienas valkāšanai, utt. Vienuma

€3.48

Piezīme: 1. Visi izmēri ir tikai norāde, un 2 - 3 cm kļūdas būtu pieņemams. 2. Lūdzu, izvēlies piemērota izmēra saskaņā ar izmēru diagrammas un starptautisko lielums pārveidi, pirms laišanas pasūtījumu. 3. Ja jūs neesat pārliecināti par jūsu izmēra, lūdzu, sazinieties ar mums, par ieteikumiem.

€4.72

Top