88 taustiņi Roll Up Piano Pārnēsājamo Elektronisko Instrumentu Elastīgu Roku Roll Klavieres Vides 88 Taustiņi Silikona Tastatūra Bērniem Dāvanu

Jauns produkts

Pieejams

€53.89

Funkcijas:

88 Taustiņi

Standarta 88 Taustiņi Roll Up Piano, ar vides silikona tastatūra, piemērots bērniem/pieaugušajiem iesācējiem.

APP Sekot līdzi mācību

Ar lietotni smart mācību, jūs varat sekot profesionālo spēlē, piemēram, ar maigu un klasisku mūziku , kas palīdzēs jums uzlabot savas prasmes, daudz ātrāk.

Tālruņa Bluetooth

Tas ir saderīgs ar 99% viedtālruņu tirgus.

Mikrofons

Tas ir vairāk interesanti ir mikrofons, turklāt jūs vingrinoties.

Trīs enerģijas piegādes režīms

Klavierēm tastatūru var tikt izmantoti ar trīs veidu enerģijas--- litija baterijas, sausu akumulatoru un USB.

Specifikācijas:

Veids: Portatīvie elektriskās klavieres

Krāsa: melna un balta

Daudzums: 1gab.

Materiāls: silikagels, ABS plastmasa & elektroniskās detaļas

Produktu tonis: 128 toņi, 100 ritmi

Produkta funkcijas: audio input fermata, vibrato funkcija

Barošanas parametri: DC5V 1000 ma

Izejas jauda: 2 x3w

Frekvence: 440 hz

Gadījumā ierīces: stereo, austiņas, datoru

Izmērs nesalocītā veidā: 138.5*20*125cm/54.43*7.86*49.13 jo

Svars: 1700g/60oz

Iepakojums:

1* Pārnēsājamas elektriskās klavieres

**Mūsu pakalpojumu**

Mēs atbalstām Piliens kuģniecības un Vairumtirdzniecība.

Ja jums ir kādas problēmas pēc tam, kad esat saņēmis paku,pls, justies brīvi sazināties ar mums, tā vietā, atverot strīdu vai atstāj negatīvas atsauksmes.

** * Uzmanību Krievu Draugi**

1. Lūdzu, ierakstiet jūsu vārdu, uzvārdu, ieskaitot jūsu vārds, otrais vārds un uzvārds veicot maksājumu;

2. Lūdzu, ievadiet pareizo adresi, tostarp jūsu Dzīvokļa Nr., Ielas, Pilsētas, Reģiona un valsts.Pretējā gadījumā jūsu pakete, iespējams, būtu atgriezies!

3. Mēs neesam atbildīgi par SAVU KĻŪDU.

**Kāpēc pirkt no asv??**

Rūpnīcas pārdošanas, visaugstāko kvalitāti un konkurētspējīgu cenu!

arī pārbaudīt katru Produktu, pirms kuģis ārā!

Piegāde :

1. Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot Ķīnu.

2. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes.

3. Pirms pirkšanas, Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Vai ne, lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Maksājums :

1. Mēs pieņemam Alipay,Un visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Garantijas laiks :

1. 12 mēneši ražotāja Garantija .Iegādāties ar pārliecību!

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

3. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

4. Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.

Politika :

1. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lūdzam sazināties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

2. Visi e-pasti tiks atbildēts Vienas darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Tagi: 88 taustiņu klavieres, midi klaviatūras, lego klavierēm, kaķis tastatūras, 88 tastatūras klavierēm, tastatūras orgānu, reizes klavierēm, tastatūras klavierēm, paklāju klavierēm, piano roll up.

Veids Klaviatūras
Daudzums Citi
Funkcijas elektroniskā, Izglītības
Rotaļu Mūzikas Instruments Tips Citi
Rotaļlietas Klaviatūras Tips Bērnu Mācīšanās & Īstenot Tips
Materiāls Plastmasas
Vecums > 3 gadiem
Modeļa Numurs Pārnēsājamas elektriskās klavieres
Plastmasas Tips ABS
Brīdinājums Kopā ar pieaugušo
Zīmola Nosaukums MaMagic
Dzimums Unisex

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

88 taustiņi Roll Up Piano Pārnēsājamo Elektronisko Instrumentu Elastīgu Roku Roll Klavieres Vides 88 Taustiņi Silikona Tastatūra Bērniem Dāvanu

88 taustiņi Roll Up Piano Pārnēsājamo Elektronisko Instrumentu Elastīgu Roku Roll Klavieres Vides 88 Taustiņi Silikona Tastatūra Bērniem Dāvanu

Saistītie Produkti

L21F Bērnu Rainmaker Cilindru Skaņas Instrumentam, ar Spilgtu Krāsu, Lietus Stick SoundToys Bērnu Zīdaiņu Toddler OOTDTY Iezīmes: Šāda veida rotaļlietu var izmantot, lai mācītos un atklāt krāsas, skaņas un kustības,jautri un izklaides, jūsu bērnu. Mēs izmantojam augstas kvalitātes izejvielām,produktiem,

€2.96

Apraksts Vai jūs meklējat veidu mūzikas instruments, kas var palīdzēt bērniem apgūt pamata prasmes?Izgatavota no premium koksnes materiāla, ar radošu dizainu.Plānas frets un zemu string darbību padara viegli spēlēt. Jo skaņošanas process, jūs dont jāuztraucas par string pārāk saspringts, un radīt lūzumu. Brīnišķīga

€11.24

Apraksts: - Dzelzs kalimba tuning āmuru tuning rīku, pārnēsājamiem un izturīga - Ko izmanto, lai noregulētu piķis īkšķi klavierēm - Vislabākajiem meistarība, pulēta virsma - Materiāls: Čuguns - Krāsa: Kā parādīts attēlā Izmēri: Apm. 170 x 63,5 mm/6.69 x 2.5 collas Specifikācijas: -

€0.51

Produkta Informācija: Nosaukums: bērnu izglītības mūzikas tālruni Krāsa: dzeltena Svars: aptuveni 100g Iezīmes: prakse un domāju:, vilcienu intereses, attīstīt intelektu Izmērs: aptuveni 13*3*6cm/5.12*1.18*2.36 jo Iepakojuma Saraksts: Mobilais tālrunis*1 paziņojums:mīklu,

€1.78

Top