Maikls Džeksons Spilvena Vāka Mājas Dekoratīvs Spilvens Segums Neredzams Rāvējslēdzējs Mest Spilvens Segums 45X45cm Hotel Apdare.

Jauns produkts

Pieejams

€1.90

Produkta Nosaukums: Spilvena Segums/Spilvenu vāciņu (Ietver tikai uz ) Materiāls: Satīns Izmērs: 45*45cm kopums, kas ietver: 1 gab spilvena segums (spilvena iekšējo nav iekļauta) Paziņojums: Lūdzu, ļauj 1-2cm novirze.Krāsa varbūt nedaudz atšķiras, jo monitora.Tas ir tikai spilvens segums, nav pamata iekšpusē.

Maksājuma

1.Mēs pieņemam Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, Bankas Pārskaitījums utt.

2. Kad pasūtījumu, lūdzu, lūdzu, atrisināt to 7 dienu laikā.Un jūs varētu veikt maksājumu, izmantojot iepriekš minēto maksājumu metodes.

3.www.banija.lv pārbaudīs jūsu maksājumu, 24 stundu laikā;pēc tam, kad pabeigts,mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu ASAP.

4.Ja jūsu pasūtījums ir slēgtas drošības apsvērumu dēļ,ir nepieciešams iesniegt prasību, lai www.banija.lv.

5.Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana ,kompensācijas vienošanās vai starpniecības būs process, kas nekavējoties un tā veic 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

6.Lūdzu, pārliecinieties, vai adrese / tālruņa numurs (ērts), pasta kods jums ir pa kreisi, ir pareizs.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi, lūdzu, e-pastu mums, pirms mēs kuģis iepakojumā.

7.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo nodevu vai nodokli par savu zemi.Bezmaksas piegāde cenā nav iekļautas importa nodokļi.

Sūtījumu

1. Jūsu pasūtījums tiks apstrādāts, 7 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu.

2 .China Post Air mail-parasti ilgst apmēram 30-60days, lai saņemtu savu adresi (tas aizņem vairāk laika);

Vai ņemiet vērā, ka šis Pakalpojums NAV izsekojams.

EMS vajadzībām 5-10 darba dienas; Fedex vajadzībām 4-8 darba dienās, DHL un UPS aizņem 3-7 darba dienu laikā.

3. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru aizkavēta pasūtījumus kad mēs nosūtītas tos.Tā kā satiksme ir ārpus mūsu kontroles.

4. Jebkuru importa nodevas vai maksas pircēji ir atbildība.

5. Nevilcinieties sazināties ar mums, ja tur ir visas kuģniecības problēma, mēs nodrošināsim jūs ar apmierinošu atbildi.Nav jāiesniedz debates pēc izvēles.Paldies vēlreiz!!

6. Kuģniecības laikā Brīvdienu Sezonu (Ziemassvētki, Ķīniešu Jaunais Gads utt) varētu būt garāks, nekā parastais laiks.Gan Lūdzu pievienojiet vēl 5 līdz 10 dienu laikā, jo kavēšanās.

Garantija

1.Mūsu produkti ir 100% Reālas Bildes.

2.Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes, kad iepakojums,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

Atsauksmes

1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību,mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tā?ˉll tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies!

Tagi: beanbag xl, acu velns spilvena segums, cimdu maikls džeksons, 253fmm, krēsla spilvens, karikatūra halloween spilvena vāka, kendra, spilvens, auto great dane, 5xl vasaras kleita.

Raksts Citi
Izmantošana sēdeklis, Dekoratīvie, Krēsls, auto
Krāsa Krāsu sajaukšana
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs GDEYDS2915
Forma Kvadrātveida
Iepakojums Iepakojuma soma
Zīmola Nosaukums OLOEY
Produkta Nmae Spilvens segums
Funkcijas Dekoratīvie atzveltni
Kolosālas bildes no šī notikuma Mājas
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Technics Citi
Stils Citi, Kvadrātveida
Iestatīt Tipu No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Maikls Džeksons Spilvena Vāka Mājas Dekoratīvs Spilvens Segums Neredzams Rāvējslēdzējs Mest Spilvens Segums 45X45cm Hotel Apdare.

Maikls Džeksons Spilvena Vāka Mājas Dekoratīvs Spilvens Segums Neredzams Rāvējslēdzējs Mest Spilvens Segums 45X45cm Hotel Apdare.

Saistītie Produkti

Postenis Apraksts: Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Materiāls: Poliesters Persiku Āda/Mīksta Īsās Plīša(100%Poliesters) Produkts : Nav pildvielas,Spilvena segums ir Viens-pusēja druka, atpakaļ ir cieta, Balta krāsa. (Ja jums ir nepieciešama abpusēja drukāšana, lūdzu, sazinieties ar mums klientu apkalpošanu.) Izmērs:

€1.69

Vasaras Stilā Dzīvnieku Un Augu Spilvens Segums Kokvilnas Veļa 45X45Cm Guļamistaba, viesistaba, Dīvāns Dekoratīvā Spilvendrāna Karstā Pārdošanas Cojines 1. Spilveni izmērs 45CM X 45CM (Roku darbs no 1 līdz 2 cm kļūdas) 2. Spilvena segums ir single-sided printing,atpakaļ ir Bēša 3. Neredzams rāvējslēdzējs

€2.53

Funkcijas: - Slēpts rāvējslēdzējs slēgšana. - Dažādu bagātīgs patters ir pieejami. - Reaktīvais drukas tehnikas piedāvājums, krāsu noturība. - Dabiskās kokvilnas un lina auduma, durble un videi draudzīgu. - Dekoratīvās mest spilveni dzīves telpa, automašīnu, gultas vietas utt. Specifikācijas: Izmērs:

€9.49

33798849999140053 Ģeometrija Sērija US $ 4.99 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 4.99 / US $ 2.99 / US $ 4.99 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 2.99 / Produkta Apraksts: Pavisam jaunu 1 Gab laukumā spilvendrānas/čaumalas 18 X 18 (45 X 45cm), ne ievietot vai pildvielas.Izgatavots no izturīga un videi

€1.92

Galvenais Materiāls: Poliesteris Krāsa: Kā parādīts attēlā (atpakaļ ir dzidri balts) Izmērs: Aptuveni 45x45cm Paketē Iekļauts: 1 x Spilvena Vāka (bez pamata) Laipni Padoms : Flīžu Mērīšana: Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, Paldies! (Visas mērīšana cm, un, lūdzu,

€1.69

Sastāvdaļas: persiku ādas * Krāsas: piemēram, attēlus, Ļoti ērti, spilvena vāku var izmantot dažādos veidos, lai pilnībā apmierinātu savas vajadzības. * Dizains ir jauni un skaisti. * Nosacījumi: jauns * Labi dekorēts, mājas, biroja un auto. * Aizveriet: paslēpts rāvējslēdzējs

€2.21

Izmērs : 45cmx45cm/17.7 x17.7 Daudzums : 1 gab., Pildījums : Ar spilvenu pildījumu ( Jā, T viņš Uzpildes nav iekļautas ) Materiāls :Īsās Plīša Iezīmes :Ērti, Viegli, tīrīšanas neredzams rāvējslēdzējs dizains.noņemams un mazgājams Veļas Mašīnas mazgāt.nav viegli izgaist.nav balinātāju.pakārt nožūt.Lai

€8.27

Pilnu Spilvenu Izšūšana Segtu Spilvena Segums [Materiāls] kokvilnas priekšpusē un zamšādas atpakaļ [Apraksts] Nav tostarp Pildījumu , kas satur tikai spilveni vāciņu [ Spilvens Specifikācija] Neto izmērs apmēram 45CM X 45CM (Aptuveni 18 collu×18 collu), Spilveni lielums, jo manuāli šūšanas iemesls,

€10.25

Par izmēra 1. Lūdzu, ņemiet vērā, theproducts irdažas izmēru,ja jūs vēlaties, pārējie,lūdzu, noklikšķiniet uz līnijas 2. Spilvens segums ir roku darbs, Lūdzu, ļaujiet +/-1-3CM šūšanas toleranci.garums spilvens segums attiecas uz attālumu no šuvju, lai šuvju,tāpēc, lūdzu, pagriezieties atpakaļ un novērtēšana. Par

€4.62

100% Jauns Materiāls:Poliesteris Izmērs:44cm * 44cm * 1cm Slēgšana:Slēptā Rāvējslēdzēja Krāsa:Kā Picture rādīt Lūdzu, ņemiet vērā:Spilvenu kodols nav iekļautas, Tas ir tikai vienā pusē iespiests,krāsu aizmugurē ir Tukšs.Visi spilveni ir Roku darbs, tur var būt 1-2cm kļūdas.Faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties spilgtumu

€1.85

Materiāls:Priekšējā pusē ir Bārkšu Aizmugurē ir Cietā kokvilnas Izmērs: Laukums:45x45cm Taisnstūra:30x50cm Laukums: 45x45cm Techinc: Cilpu plūksnām Atvērts: Slēptu Rāvējslēdzēju Paketē iekļauts: 1 gab., spilvens gadījumā ( nav iekļauts spilvens iekšējo)

€8.23

Apraksts: Gulēt labāk un ir gluda satīna spilvena.Satīna spilvendrānas, ir viens no vienkārši baudām dzīvi.Tās ir mīkstas uz ādas un samazina mīmikas grumbas un grumbiņas.Ar satīna spilvendrāna arī aizsargā jūsu matus no bojājumiem, mašas, lūzumu, sapīšanos un āķi.Katru rītu, jums būs mosties ar veselīgu ādu

€0.50

33798849999140053 Ģeometrija Sērija US $ 4.99 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 4.99 / US $ 2.99 / US $ 4.99 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 2.22 / US $ 2.99 / Produktu kategorija; gaisa Spilvena vāka / spilvendrāna Stils: Neoklasicisma Jaka materiāls: ādas persiku Uzpildes materiāls: PP kokvilnas Materiāls:

€1.86

Produkta nosaukums: Balts ar šūtām plūksnām ģeometriskā pušķis spilvendrāna Iepakojuma saraksts: 1 spilvens segums/sēdekļa vāku Izmērs: 45cmx45cm, 30*50cm Gadalaiki: pavasaris, vasara, rudens, ziema Funkcijas: Nodrošināt perfekta apdare, lai jūsu istabā, dīvāns, auto un krēsls. 1) Visi

€11.48

Top