Henglong 1/16 Mēroga vācu IV F2 Modelis Statiskā Tvertne 3859. Lpp W/O Elektroniskās rotaļlietas zēniem

Jauns produkts

Pieejams

€39.97

※Henglong 1/16 Mēroga vācu IV F2 Modelis Statiskā Tvertne 3859. Lpp W/O Elektroniska

Bāzes Versija:

※Specifikācija:

Zīmols: Henglong

Materiāls: Plastmasa

Postenis Stāvoklis: Samontēt Bez Elektroniskās Sistēmas(Baterijas, Radio Sistēmas, Galvenā Pārvalde), Tikai Kolektori.

※Pakete ietver:

Tikai 1GAB vācu IV F2 Modelis Statiskā Tvertne 3859. Lpp Bez Elektroniskās Sistēmas

Modernizētas Versija:

※Specifikācija:

Zīmols: Henglong

Materiāls:Metāls, Plastmasa

Postenis Stāvoklis: Samontēt Bez Elektroniskās Sistēmas(Baterijas, Radio Sistēmas, Galvenā Pārvalde), Tikai Kolektori.

※Pakete ietver:

Tikai 1GAB vācu IV F2 Modelis Statiskā Metāla Tvertne Bez 3859. lpp Elektroniskās Sistēmas

※Metāla Daļas:

Metāla dziesmas

Metāla piedziņas riteņiem

Metāla Idler riteņiem

Metāla pārvads

Pārnesumkārbas apvalka un full metal gear komplekti

Metāla mucas

※Kuģniecības Politika:

1, Mēs kuģis uz ASV, CA, UK, FR, DE, RU, AU, JP, Vairumā ES Valstu.Ja jums ir citā valstī, lūdzu, sazinieties ar mani par kuģošanas informāciju pirms iegādes.

2, Pircēji no Izraēlas, Brazīlijā un Dienvidamerikas, Tuvajos Austrumos, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju par piegādi coz varbūt dažreiz mēs nevaram nosūtīt uz jūsu valsti, coz kuģošanas ierobežojumiem.

3, Piegāde notiek 6-18 darba dienu laikā.

※Atgriešanās Politika:

Mēs tikai vēlamies, lai tiktu galā ar nopietnu pircēju.

Ja prece got jebkuru problēmu, lūdzu, sazinieties ar mani, un mēs palīdzēsim atrisināt, un mēs esam ļoti pazīstami ar šo produktu.

Lūdzu, nav viegli atvērt atgriešanās pieprasījumu par eBay, ja jums atrast problēmas, kas noved pie slikta pārdevējs darbības, mēs palīdzēsim, lai beigās.

※LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ STARPTAUTISKĀS PIRCĒJIEM

Ievedmuitas Nodokļi, Nodevas un Maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas, Šie tarifi ir pircēja atbildība.Bet mēs varam palīdzēt, lai to novērstu, lūdzu, sazinieties.

Lūdzu, konsultējieties ar savu valstu muitas iestādē, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas būs pirms iegādāties vai saistošais dokuments.

Tagi: ķieģeļu ferrari, henglong rc tvertne, henglong tvertne, modinātājs modulis, 18 skalas, clock tube, rc tvertne, 1 6 rc modelis tvertnes, 1 18 lējumiem, rc tiger tanku.

Materiāls Plastmasas
Scale 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ieteikt Vecums 12+y, 18+

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Henglong 1/16 Mēroga vācu IV F2 Modelis Statiskā Tvertne 3859. Lpp W/O Elektroniskās rotaļlietas zēniem

Henglong 1/16 Mēroga vācu IV F2 Modelis Statiskā Tvertne 3859. Lpp W/O Elektroniskās rotaļlietas zēniem

Saistītie Produkti

Materiāls: Akrils + Metāls Izmērs: aptuveni 5,5 cm Biezums: 0.3 cm Iepakojums: 1pc* keychain raksts ir drukāts uz vienu pusi.Raksts redzams abās pusēs.

€1.70

Motīvs: Aizsargā riepu no ietekmes, ko izraisa peld grūti objektus, savukārt efektīvai aizsardzībai, dzīves riepu un pagarina izmantošanas laiku.Apraksts: Stāvoklis: 100% pavisam jaunu Posteņa Nosaukums: Motocikls Spārnu Krāsa: Melna Pildīta Ietilpst: Sānu & Aizmugures Spārnu Materiāls: ABS Plastmasa Nostāju:Priekšā &

€6.84

Funkcijas: Non-toxic, Nonstick, Spēcīgu lokanība. Videi draudzīgi un pārstrādājami. Nē filtrāta un viegli tīrāma. Temperatūras izturība no -40 līdz 230 grādu pēc celsija. Materiāls: Pārtikas Klases Silikona Krāsa: Rozā, Pelēka, Caurspīdīga Izmērs:7.4 cm*5.4*0.8 cm Svars:

€0.68

Elza Anna Vizuļi Kleita Krāsa: Zila, Rozā, Rožu Izmērs: 90-100-110-120-130-140 Vecuma Norāde: 24M-3T-4T-5T-6T-7T Materiāls: Kokvilna Maisījums, Poliesteris, Citi Tēma: Vizuļi, Svinības, Dzimšanas Dienas Dāvana

€7.71

Sieviešu Modes Zaudēt Jumpsuit Ikdienas Zeķu Bikses Platas Kājas Cietas (Dungriņi) Funkcijas: 1.Funkcijas:Gadījuma Elsas,Siksnas, plaša, kājas ,Kombinezoni 2.Materiāls:Poliesters.Izgatavots no augstas kvalitātes auduma, viegls, mīksts un ērts. 3.Īpašo Cietā Elsas dizains padara to vairāk Gadījuma un

€5.60

Dārgie, ja jūs pērkat šo tālruni jostas soma, mēs nosūtīsim $5 svarīgākā lieta, lai jūs kā dāvanu, aktivitāte ir no novembra 6. līdz 20., paldies

€14.45

Ziemas Siltuma Daļēji Palmu Velo Kurpes Segtu MTB Velosipēds Velosipēdu Sacīkšu Toe Vāka Aizsargs Unisex Ūdensizturīgs SBR Black Galošas Nosaukums: puse palmu pieslēgvietas vāciņu Materiāls: 82% neilons, 18% spandex Svars: 22g Piemērots: visu kodu, kas piemērots 39-44 (Eiropa)/7-10 (ASV) Lietošana:

€5.08

Pilnīgi jauns mākslīgās Rokas Puķu Materiāls : Audums Krāsa: Kā parādīts Godu Līgavas ir rokas aproce Kāzu piegādēm visiem viesiem Mākslīgo Rožu Kāzu Drānās Rokas Ziedu Ģimenes dārza dekorēšana, svētku dekorēšana Dāvanu kastē piederumi, dzimšanas diena dāvanas, utt.Paketē Iekļauts: 1*Rokas Ziedu Piezīmes: 1.

€1.88

Seksīgas Sievietes Ar Spīdīgām Piedurknēm Pilna Bodysuit Augstas Elasitc Clubwear Rāvējslēdzēju Atvērt Kājstarpes Jumpsuit Naftas Gloosy Sexy Saspringts Veidošanā F33 iepakojumā:1*Bodysuit Izmēru: Augstums 150-175CM, Svars 40-72KG

€11.23

modname=ckeditor Savvaļas baltā peonija, kolekcija versija veco baltās tējas, vecāki vairāk tīkams. Baltā Peonija 2015. gadam baltā tēja ir pazīstama kā viens gads, tēja, trīs gadus medicīnā, septiņus gadus dārgumu . Baltā tēja ir trīs samazināšanas sekas trīs antibiotikas.Anti-radiācijas, anti-oksidācijas,

€17.79

Funkcijas: Īpašu dizainu un unikālu Stila,Modes ,Sexy un jaunu Augstas Kvalitātes Zeķes. Specifikācijas: Postenis Veids:Zeķes Krāsa: Pliks,Melns Daudzums: 10 Pāri Izmērs:17*10 CM(6.69*3.94 GADĀ) Materiāls:Kokvilna Paketē Iekļauts: 10 Pārus Zeķes Piezīme:

€1.26

Apraksts: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Materiāls: Metāla Krāsa: Rožu Zelta, Zelta, Sudraba Stils: 4 stili Augstums: 85 MM Bāzes platums:34mm gabals Pakete Ietver: 1pc xNote klipu Piezīme: Produktiem, kas tiek veikti studijā, un tur būs nelielas

€0.43

Paziņojums: 1. CD Versija ir V178 versiju, Ja jums ir nepieciešams, jaunāko programmatūru, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani jums nosūtīt programmatūras lejupielādes saiti. 2. Es nosūtīs jums REPROG V177 + Pin nosūcējs, V2, kā dāvanu saņemot paku un viss strādā arī atstāt piecas zvaigznes atsauksmes.Reprog:( Izplatītāja

€84.64

Top