20Pcs Arrowhead Piekariņi Antīkas Bronzas Krāsā DIY Rotaslietas Pieņemšanas Roku darbs Amatniecības

Jauns produkts

Pieejams

€2.52

Produkta Nosaukums: Antiuqe Bronzas Arrowhead Šarmu

Materiāli: Cinka Sakausējums

Izmērs: 16*31 MM

Iepakojumā: 20 Gab

Izcelsmes vieta: Ķīna(Mainland )

Kā Pasūtīt

Lūdzu, Izmantojiet iepirkumu grozs pasūtīt vairāk nekā vienu vienumu.

1) Mēs parasti pieņemam apmaksu, izmantojot

2) Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms veicat maksājumu.

3) Jūsu nauda ir drošībā www.banija.lv konta, Lūdzu, veiciet apstiprinājumu par www.banija.lv un atbrīvot naudu pēc tam, kad preces ir saņemtas.

mazumtirdzniecības objektus, mēs izmantojam china post air pastu visā pasaulē , ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde, jūs varat izvēlēties, EMS/DHL piegādes iespēju, vai arī sazinieties ar mums, lai pielāgotu cenu.

1)aptuveni 5-7 darba dienu laikā, izmantojot UPS/DHL/Fedex

2)aptuveni 6-10 darba dienu laikā pēc IZM

3)ap 15-50 darba dienu laikā ar pastu ķīnas gaisa pastu

1).Lūdzu, pārbaudiet mūsu produktu informācijas uzmanīgi, pirms veicat pasūtījumu, ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci, bet pircējs ir atbildīgs par visiem papildu sūtīšanas maksa.

2).Pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā par piegādi, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

3) Ja rezerves nav pieejams, tad kompensācijas tiks izsniegtas ar sākotnējo maksājumu metodi vai citu veidos.

1) Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Mēs augsti vērtējam katru klientu.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2) Ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem un mūsu pakalpojumiem,Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm ,Mēs labprāt darīt to pašu jums.

3) Ja preces ir kādas problēmas.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu to.Jums apmierinošu atbildi.Lūdzu, neatstājiet mūs neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, jo negatīvas atsauksmes nevar atrisināt jebkura lieta ,Paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

4) Nākamo pasūtījumu, Mēs jums labākās cenas, atlaides un iepazīstināja diezgan dāvanas.

Mūsu veikals url:

1) Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu par www.banija.lv TradeManager vai rakstiet mums

2) Mēs varam reaģēt e-Pastus 12 stundu laikā, 24 stundu uz nedēļas Nogali.

3) Atbalstam jauktas partijas, ja tas atbilstu jūsu vajadzībām,Lūdzu, sazinieties ar mums justies brīvi.

Tagi: arrowhead kulons, mugursoma angļu, necklac, rock tank top, ķēdes rožukroni, vīrieši necklac, batman tank top, zelta retrīvers jaka, arrowhead kaklarota vīriešiem, joker tracksuit.

Sods vai Modes Modes
Piekariņi Tips Citi
Zīmola Nosaukums ALVAANDSALOME
Modeļa Numurs C1640
Materiāls Metāla
Stils MODERNS
Metālu Tips Cinka Sakausējums
Vienuma Tips Piekariņi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

20Pcs Arrowhead Piekariņi Antīkas Bronzas Krāsā DIY Rotaslietas Pieņemšanas Roku darbs Amatniecības

20Pcs Arrowhead Piekariņi Antīkas Bronzas Krāsā DIY Rotaslietas Pieņemšanas Roku darbs Amatniecības

Saistītie Produkti

Pārsteidzošs krāsainu emalju piekariņi ieradās, spilgti un unikāli, tie strādās perfekti savu burvju dizains, Postenis ir tieši tā, kā aprakstīts, lūdzu, veiciet uzticību, lai iegādātos, tā ir fantastiska, kad jūs saņemsiet to. daudzums:10pcs (jūs saņemsiet) izmērs: 12x12mm (W*L, approxiamte) krāsa:

€1.53

10pcs/iepak Sveķu 3D Zemeņu, Ķiršu Piekariņi Kulons Amatniecības Augļu Atrast Plastmasas Auskars Keychain DIY Roku darbs Rotaslietas Pieņemšanas DIY Kuloni, Piekariņi jūsu unikālo auskari, Rokassprādzes,Kaklarotas,Keyrings un tā tālāk... Materiāls : Sveķu+Metāla Izmērs :Kā rādīt attēlu Konversija

€2.12

Specifikācija Materiāls:Nerūsējošā tērauda,Spoguļi polijas virsmas,nekad izbalināt vai nieciņš liels kvalitāti, Krāsa :sudraba,zelta Izmērs : pats kā attēlā, Kā pasūtīt: Pirmkārt,jūs varat iegūt kuponus tā, ka tiks dotas atlaides.Tad,izvēlēties formu šarmu, kas jums patīk.Visbeidzot,izvēlēties krāsu.Bezmaksas

€5.72

100% Nerūsējošā Tērauda Birthstone Piekariņi Savienotājs Zelta/Sudraba Krāsa, 2 Caurums Metāla Dzimšanas Akmens Šarmu Krāsains Kristāla 60pcs Materiāls:100% Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda Jaunu:100% Visas Jaunas Krātuves Tips:Rūpnīcas Veikals metodi, pārdošana:factory outlet,Vairumtirdzniecības Mēs pielāgot

€14.72

5gab/daudz Reālu Nerūsējošā Tērauda Shinning Zvaigžņu Sveķu DIY Šarmu Kulons Vairumtirdzniecības 316L DIY Rotaslietas Atrast Piekariņi, 24 Krāsas

€1.02

5gab/daudz Jauki Eņģelis Nerūsējošā Tērauda DIY Savienotājs Piekariņi Vairumtirdzniecības Augstas Pulēta Savienotāji Aproce Pieņemšanas

€1.06

Produkta Informācija: Materiāls: Cinka Sakausējums, Svina un Niķeļa Bezmaksas Izmērs: 11*24mm Svars: ap 3g MOQ: 50gab Produkta Detalizētus Attēlus:

€7.69

Informācija Silts Padomi: 1. Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora. 2. Attēlā redzams, nav faktiskais lielums objekta,Tas ir, iespējams, lielāka nekā faktiskā, lai lasīt aprakstu, izmērus un daudzumus, kas ir uzmanīgi, lai izvairītos no vilšanās! Informācija

€10.61

Top