3pcs/set Vīriešu Apakšbikses, Bokseršorti tīrtoņa Krāsas Bikses Vīriešu Biksītes Uzstādīt Sexy Apakšveļa Mīksta Elpojošs U-formas Dizains Lielā Izmēra

Jauns produkts

Pieejams

€9.79

Silti Ieteikumi:

1. Šī Izmēri ir tikai jūsu zināšanai.Lūdzu atļaut 1-3 cm kļūdas par roku mērījumu.

2. Nav Pārliecināts par savu izmēru?Neuztraucieties, vienkārši ļaujiet mums zināt jūsu augums, svars, mēs ieteiktu pareizo izmēru priekš jums.

3. Mēs zinām, ka, ja jūs varētu ļaut nelielas krāsu atšķirības, kā dažādiem datoriem var parādīt dažādas krāsas.

Lūdzu, pārliecinieties, lai izlasītu izmēri, pirms pirkšanas, vai jāsazinās ar klientu apkalpošanas lai izvairītos no nevajadzīgas problēmas, Paldies par jūsu sapratni.Baudīt jūsu iepirkšanās!

Par transportu:

Mēs kuģis preci 2 darbdienu laikā pēc tam, kad viņi saņem maksājumu.Mēs nosūtīsim to uz jūsu kreiso adresi, lūdzu, dariet to, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Ja jūs vēlaties mainīt savu adresi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Preces tiks nosūtītas pa pastu Ķīnas aviopastu; parasti Tas aizņem apmēram 15-60 dienas, lai Amerikas savienotajās Valstīs, Eiropā un citās vietās visā pasaulē.Dažās valstīs var nonākt 10 dienu laikā.Ja jūs vēlaties, lai izvēlētos savu shipping line, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par atgriežas:

Visas mūsu preces ir pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Mēs esam 100% Apmierinātība garantiju uz visiem mūsu klientiem.Ja jums atrast jebkuru problēmu ar mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu aizsardzības iestādes komanda 7 (septiņu) dienu laikā no preces.Mēs sniegs jums bez maksas, sūtīt vai atgriezt atpakaļ savu naudu.Klientu apkalpošana ir ļoti svarīgi, lai mums.

Par atsauksmes:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu servisu un ražošanu, mēs sagaidām, ka positice atsauksmes un 5 zvaigznes detalizētu pārdevējs novērtēšanas Mēs darīsim tāpat.

Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj citiem atgriezenisko saiti, Mēs savu atbildi witin 12 stundas.

Mēs ceram, ka jums patīk, lai iegādātos preces no mana veikala, un mēs varam sadarboties ar otru, mans dārgais draugs!

Silts Padomi:

Ja jūs vēlaties iegādāties vairumā, lūdzu, contace mums, un mēs varam sniegt jums vislabāko cenas un piegāde.

Lūdzu, var sniegt detalizētu informāciju, kā ko piegādā asv cenšas risināt, piemēram, zip kodu, mājas telefona un mobilā tālruņa numuru.

Jo atšķirība starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs nodrošinām, ka tādu pašu stilu, kā redzams foto.

Ja klients ir krievijas Federācijas, lūdzu, sniedziet mums savu vārdu, uzvārdu, citādi jūs, iespējams, nevar saņemt preces.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Kāpēc izvēlēties mūs:

Atbilde jūsu jautājumam 8 stundas, padarīt piegādi 48hours

Profesionāls cilvēks, lai atrisinātu jautājumus

Kvalitātes garantija, jūs varat atgriezt preci, ja pastāv kvalitātes problēmas, un mēs jums atmaksāsim naudu.

Mums ir mūsu pašu rūpnīcā.mums ir liels inventāru!!!Mēs nosūtīsim jums drīz,Un nodrošināt jūs ar kvalitatīvu produktu! ! !

Paldies!

Tagi: vīrieši bokseris biksītes dizains, vīriešu rakstu bokseris biksītes, ciokicx sandales, buttoned apakšveļa vīriešiem, bokseris gredzens, slēpošanas apakšveļa vīriešiem spandex, vārds, seksīgas biksītes, vīriešu svītrainām bokseris biksītes, vīriešu seksīgas biksītes, mens v seksīgas biksītes.

boxershorts vīriešiem Vīriešu Apģērbs
komplekts vīriešu apakšbikses vīriešu biksītes komplekts
Vīriešu Komplekti Vīriešu Peldēšanas Stumbriem
Materiāls Bambusa Šķiedras
audums 94% bambusa šķiedras 6% spandex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
vīriešu bokseris biksītes par diviem mīlētājiem
šorti vīriešiem Vīriešu bikses
Modeļa Numurs P1
Biksītes & Bokseri Pusgarās Sporta Bikses-Bokseršortus
Iezīme U-formas liela telpa
Modelis Tips Cietie
Īpašības Elpojošs un plānas
Neķītrs Attēlu No
Dzimums VĪRIEŠI
Seksuāli Divdomīgs No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

3pcs/set Vīriešu Apakšbikses, Bokseršorti tīrtoņa Krāsas Bikses Vīriešu Biksītes Uzstādīt Sexy Apakšveļa Mīksta Elpojošs U-formas Dizains Lielā Izmēra

3pcs/set Vīriešu Apakšbikses, Bokseršorti tīrtoņa Krāsas Bikses Vīriešu Biksītes Uzstādīt Sexy Apakšveļa Mīksta Elpojošs U-formas Dizains Lielā Izmēra

Saistītie Produkti

Piezīme: Āzijas izmērs .Lūdzu, izvēlieties pareizo izmēru, saskaņā ar savu ķermeni un hobijiem.Ja neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties ar mums.Paldies.

€24.38

Apraksts Motīvs:100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Stils: Fashion,Karsts,Gadījuma Gadījumos:katru Dienu,brīvdienu,āra,utt. Dzimums:Vīriešu Izmērs:L,XL,XXL,3XL Krāsa:kā rādīt Materiāls:Kokvilna Garums:Īss Modelis:Printed Viduklis Veids:Augstas Sezona:visu

€2.39

.t-produkts {background-color:#fff;width:100%;max-platums:1200px;margin:0 auto;displejs:flex;polsterējums:40px 0;font-family: PingFangSC-Vidējs }.t-produkts.reverse {flex-virzienā:rindā-reverse}.t-produkts .attēlu {pozīcija:radinieku;flex:4;text-align:right}.t-produkts.reversā .attēlu {text-align:left}.t-produkts .attēlu img {width:400px;height:auto}.t-produkts

€10.25

Ja Vēlaties Šo Preci,Lūdzu, Pievienojiet To Uz Savu Vēlmju Sarakstu , Ja Jums Patīk Mūsu Veikals,Lūdzu, Pievienojiet To Jūsu Veikals Saraksts .Mēs Piedāvājam Liels, Lai Lielo Atlaidi , Ja Jums Ir kādi jautājumi,Lūdzu, Sazinieties ar Mums, Paldies ļoti daudz!!! Augstas Kvalitātes 3D GĒLS, Velosipēds,

€2.86

Name( produkta nosaukums), Riteņbraukšana apakšbikses Dzimumu( gender) Vīriešu(vīriešu) Darbības( aktivitātes), Riteņbraukšana(Riteņbraukšana) Auduma Materiāla( Auduma Materiālus), Poliesters(poliestera) Neto Svars (kg)( neto svars(kg)) 0.15(KG) Iepakojuma Izmērs ( iepakojumā un lieluma)

€9.52

Dārgie draugi, Laipni lūgti mūsu veikalā!Mēs garantēta, lai jūs: Viszemākā cena: mūsu veikalu visas postenis ir par viszemāko cenu www.banija.lv.mums ir rūpnīcas ražojums, mēs esam par visu veidu Apģērbs un Apavi & Bag Augstākā Kvalitāte: mūsu preci ar zīmolu un augstas kvalitātes, garantē jūsu apmierinātību. Lielu

€2.18

Izmērs Tērps Jostasvietu 1 inch=2.54 cm Izmērs Plakanā Pasākums: (Lūdzu, ļauj 1-2cm pasākums kļūda) 1. Mēs izmantojam www.banija.lv standard shipping, tas shippment ir www.banija.lv pašu shippment, ļoti droši un ātri. 2. Kuģa laiku par 10-60 dienu laikā pēc valsts dažādu piegādes laiks atšķiras, Ja jūs nevarat

€2.98

Top