"Eiropa 2020" Plus Lieluma Sievietēm Sexy Gadījuma Apgriezts Bikses Tīrtoņa Krāsu Pogas Lidot Vidukļa Slim Bikses Elastīgs, Elpojošs Zīmuli Bikses

Jauns produkts

Pieejams

€4.74

Sešdesmit divi tūkstoši astoņdesmit viens

34388

2018 Sievietes Sexy Gadījuma Apgriezts Bikses Tīrtoņa Krāsu Pogas Lidot Vidukļa Slim Bikses Elastīgs, Elpojošs Apgriezts Bikses Plus Lieluma

Iezīmes: Pavisam Jaunu un Augstas kvalitātes.Modelis: Cieta Viela.Elastība: Elastīgs.Izmērs: S/M/L/XL/2XL/3XL --- 5 Izmēros.Krāsas: 4 Krāsas --- kā attēlā parādīts .

Lai pārliecinātos, ka jums iegūt pareizo izmēru, lūdzu, skatiet mūsu izmēru diagrammas apraksts Pirms Pirkšanas.Ja jūs neesat pārliecināti par izmēru, lūdzu, e-Pastu Mums, jūsu Precīzu Ķermeņa Measurments (Augstums/Krūtis/Viduklis/Gurni), lai mēs varētu sniegt jums dažus ieteikumus par to, kā izvēlēties pareizo izmēru.Paldies par sapratni!

Manuāla mērīšana var būt 1-3cm starpība.Izmērs Garums Vidukļa Hip - - - S 70 cm 72cm 85cm - - - M 71 cm 74cm 88cm - - - L 72 cm 76cm 91cm - - - XL 73 cm 78cm 94cm - - - 2XL 74 cm, 80cm 97cm - - - 3XL 75 cm 82cm 100cm - - -

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

PIEGĀDE

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

ATGRIEZTIES&KOMPENSĀCIJAS

1. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat jūsu pakete pārsniedza 45 darba dienu laikā izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

2. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu

GARANTIJA

1. 12 mēneši Ražotājs'slimited Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojātas un nepareizi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.banija.lv!

ATSAUKSMES

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: kleita ar ziedu drukāt, kleita zaful, 5xl sievietēm, ziedu drukāt, kleita haki, mini kleita sexi, vienkāršā augšu, dizainera blūze sievietēm top zīmolu, etniskās pulovers, zīda strappy augšu.

Modeļa Numurs MF714659
Džinsu Stils Zīmuli Bikses
APĢĒRBI pantalon
Bikses ropa mujer
Veids Mamma Džinsi
Materiāls KOKVILNAS, Poliestera
Fit Tips izdilis
džinsi sieviete sieviešu džinsi
Apdare Kabatas, Viltus Rāvējslēdzēji
Mazgāšana Gaismas
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Viduklis Veids Augsts
Zīmola Nosaukums Bigsweety
Garums Calf-Length Pants
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
spodnie damskie Ādas Bikses
Auduma Veids Mīkstinātājs
Slēgšanas Tips Poga Lidot
pantalon femme pantalones mujer
Stils Ikdienas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Plus Lieluma Sievietēm Sexy Gadījuma Apgriezts Bikses Tīrtoņa Krāsu Pogas Lidot Vidukļa Slim Bikses Elastīgs, Elpojošs Zīmuli Bikses

Saistītie Produkti

Izmērs Viduklis Hip Garums Uzvalks Svars CM CM CM KG S 58-82 96 35 35-45 M 62-86 100 35.5 45-55 L 66-90 104 36 55-65 XL 70-94 108 36.5 65-75

€7.69

IZMĒRI/CM VIDUKLIS HIP AUGŠSTILBA GARUMS XS 58 82 58 112 S 62 86 60 113 M 66 90 62 114 L 70 94 64 115 Piezīme:1. Lūdzu, sekojiet lieluma diagrammu,lai

€23.07

Termos darīt, transporte: 1. por favor diga-nos informações antes darīt pagamento se você quer mudar o endereço darīt, transporte. 2.Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts,Epacket e www.banija.lv Strandard Grátis Pode ser Rastreado. 3. o Tempo darīt, Transporte Durante O Feriado, Atividade e Epidemicimpact darīt Epidemiccould ser mais

€15.66

Top