Dual WIFI Smart Ūdensizturīgs Kārba IP44 Āra Smart Plug Vietās Tālvadības 449C

Jauns produkts

Pieejams

€15.30

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

OOTDTY

Funkcijas:

16.A lieljaudas Ielādēts: Šī 2.4 GHz, bezvadu Wi-Fi smart plug atbalsta Maks.strāva 15A un Max.AC 100-240V sprieguma saderīgi.Saderīga ar viedtālruņiem, planšetdatoriem.

Atsevišķi kontrole: Šī smart paplašinājuma ligzdas var dalīt 1 parasta kārba uz 2 smart Wi-Fi ligzdas!Katra ligzda var patstāvīgi kontrolē APP, vai pieskarieties vadības pogas uz ligzdu.Izmantot viedtālruni / planšetdatoru, var attālināti ieslēgt / izslēgt mājas elektronika pēc jebkuras vietas, izmantojot PROGRAMMU 2G/3G/4G/WIFI neto darba.

Kontroles sadzīves tehnika ar balsi

Lietotājs var atsevišķi ieslēgt/izslēgt šie divi izvadi, izmantojot balss vadību, darbību, ir ērtāk un saprātīgāk.

Saderīgs ar IFTTT: Connect APP ar IFTTT, tad jūs varat izveidot cēloņi un darbības IFTTT mājas lapā/APP un kontrolēt savu tehniku.Sync mājas apgaismojumu un ierīces, saullēkts, saulriets, vai iepriekš iestatītu laiku automātiski.

Laika kontrole: Atbalsts un atpakaļskaitīšanas taimeris iestatījumu.Karstā vasaras jūs varat ieslēgt gaisa kondicionētāju un baudīt vēsu vietu, kad jums mājās, vai aukstā ziemā jūs varat ieslēgt elektriskā tējkanna iepriekš, lai uzsildītu ūdeni, lai jūs.

Multi-player kontrole: Viena tālruņa varat pievienot daudz paplašinājuma ligzdas (Atkarīgs paturot maršrutētāju praktiska izmantošana).Vienu slēdzi var koplietot daudzi lietotāji.Pēc tam, kad ierīce ir pievienota, izmantojot primāro kontu, to var koplietot ar citiem lietotājiem.

Iekštelpu un āra lietošanai: IP44 ūdensizturīgs, šajā ligzdā var izmantot gan iekštelpās, gan āra vietā.Universāla, lai lielākā daļa ierīces, piemēram, ventilators, ūdens maisītājs, ūdens sildītājs, elektriskais katls, TV, gaisa mitrinātāju, gaismas, svētku dekorēšana gaismas un citas ierīces ar pre-set ON/Off funkcija.

Piezīme: Pēc tam, kad ierīce ir pievienota, izmantojot primāro kontu, to var koplietot ar citiem lietotājiem.Vienu ierīci con nedrīkst būt pievienoti vairāk nekā 1 lietotājam.

Smart Ligzda Iestatīt tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta!

Specifikācijas:

Tips: Wifi Ligzda

Pievienojiet Standarta: ES

Nominālais Spriegums: 100-240V

Nominālā Frekvence: 50/60Hz

Nominālā Strāva: 16A

Bezvadu Frekvence: 2.4 GHz

Bezvadu IEEE Standarti: WiFi 802.11 b/g/n

APP: Smartlife

Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis: IP44

Darba Temperatūra: -30~60℃

Materiāls: ABS+PC

Izmērs: app.12.5x10.1x4.3cm/4.92x3.98x1.69in

Krāsa: Balta

Daudzums: 1 Set

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā Ietilpst:

1 x Smart Ligzda

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

1 x Paketi Kastē

Tagi: wifi power strip eu, smart plug 16a maks., dual smart ligzda, ligzda ūdensizturīgs, wifi jaudas sloksnes mi, 32a rūpniecības ligzda, smart plug, univercial jaudas sloksnes, es stripinga usb, ip44 kontaktligzda.

Modeļa Numurs Smart ligzda
Sertifikācija Nav
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Dual WIFI Smart Ūdensizturīgs Kārba IP44 Āra Smart Plug Vietās Tālvadības 449C

Dual WIFI Smart Ūdensizturīgs Kārba IP44 Āra Smart Plug Vietās Tālvadības 449C

Saistītie Produkti

92*86mm PC Panelis ES un Krievijas Spānija Sienas Kontaktligzdu+16A 1 Banda 1 Veids On / Off Slēdzi Gaismas Slēdzi Karstā Pārdošanas Specifikācija: Nominālais spriegums: 250V Nominālā strāva: 16A Korpusa materiāls: antipirēnu PC Diriģents materiāls: fosforvaru Izmērs: 92*86mm

€5.82

Produkta apraksts Firmas Nosaukums: CTSKONS Modelis: AU-WIFI-Ligzda-2 Vairāki kontroles ceļi: 2 kontaktligzdas Panelis materiāls: rūdīta stikla panelis Korpusa materiāls: izturīga PC materiāla Wi-Fi remote control: WIFI tīklu, mobilo tālruni APP, inteliģentas kontroles APP: tuya,

€27.73

Rewnssin Piezīme! Šo produktu nevar instalēt apļveida montāžas kārbas, lūdzu, rūpīgi izvēlieties vajadzīgo produktu pirms pirkšanas.Jūs varat arī iegādāties atbilstošas 86 veids kvadrātveida ierīču kārba mūsu veikalā. Produktu Ieviešanu Tips:Divvietīga kontaktligzda Krāsa: Melna Materiāls:

€8.84

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes OOTDTY Funkcijas: USB Lādētājs: Jaudas sloksnes ar USB pieslēgvietām, kas var ietaupīt pāris plug slots jūsu birojā vai mājā. Integrēta viedo mikroshēmu var aizsargā jūsu iekārtas no vairāk nekā pašreizējā nelaimes Vairākkārtēja Aizsardzība:

€3.73

Funkcijas: *1. Divi Darba Režīmi - Atbalstu Apkurei un Dzesēšanai, divi darba režīmi, un jūs varat kalibrēt pašreizējo temperatūru(CU) un iestatiet mērķa temperatūru(TA). *2. Plug & Play - Jums tikai nepieciešams, lai uzstādītu mērķa temperatūras iepriekš, un pēc tam tas tiks automātiski ieslēgtu vai izslēgtu

€14.11

Top