Zvejas Jumta Pamatnes Statīvs, Regulējams Nerūsējošā Tērauda Lietussargu Turētājs Turētājs Stāvēt Bāzi Zvejas Kastē

Jauns produkts

Pieejams

€6.64

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

1. Izgatavoti no labas kvalitātes nerūsējošā tērauda, izturīgs, anti-deformācija, anti-rūsas un izturīgs.

2. Divas soda skrūvējamu rokturi var pielāgot necaurlaidību caurule stingri noteikt jumta.

3. Ir slots uz plāksnītes, kur bāze var būt viegli uzstādīts uz tā, un pieskrūvējiet rokturi pusē caurulei var palīdzēt pastiprināt spriedze starp pamatni un pamatnes.

4. Ar 4 skrūvēm, lai viegli uzstādīšana, un viens rezerves skrūve.

5. Lielisks aksesuārs zvejas mīļotājiem, viegls un pārnēsājamo, atbrīvojiet rokas, lai baudīt zvejas labāk.

Krāsa: sudraba

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Izmērs: iekšējais diametrs: 29mm

Iepakojuma Saturs:

1 * Lietussargu Statīvs

5 * Skrūves

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: bāzes saulessargs, zivju stienis, kastē zivis, ilgi rotaļu vilcienu, turētāja stienis, saulessargs, pludmales saulessargs, lodziņš skavu, dārza saulessargs, zivju turētājs.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Zvejas Jumta Pamatnes Statīvs, Regulējams Nerūsējošā Tērauda Lietussargu Turētājs Turētājs Stāvēt Bāzi Zvejas Kastē

Zvejas Jumta Pamatnes Statīvs, Regulējams Nerūsējošā Tērauda Lietussargu Turētājs Turētājs Stāvēt Bāzi Zvejas Kastē

Saistītie Produkti

Dzeltena Laivu Zvejas Ēsmas Pakārtotā Svina Sinker Plastmasas Zvejas Vilinājums Būrī Plastmasas Zvejas Vilinājums Būris Turētājs Grozu Būris Zvejas Murds Specifikācijas: Veikti ar precīzu struktūru, tā, ka katram pelējuma piedāvā precīzi kontrolēt svaru ēsmu.Tā ir lieliska zvejas palīgs zvejas cienītāji, lai noķert vairāk

€0.07

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. OOTDTY Funkcijas: Ideāli piemērots bloodworm. Tā ir elpojošs, bloodworm var dzīvot ilgāk. Viegls un pārnēsājams, ērti veikt jebkur. Liels makšķeres zvejas stieples, makšķerauklas un citus zvejas rīkus. Zvejas Ēsmas Kausu un tikai,

€0.87

[relateproductdetail/] Funkcijas: Kompakts un viegls, var izjaukt jebkurā laikā, viegli pārvadāt; Ar stingrāku atsperes, lai pielāgotu fiksācijas spēku un kontroles on-line hermētiskumu; Spēcīga vakuuma piesūcekni, var būt fiksēta uz stikla galda, marmora seju, lai darbotos; Specifikācijas: Materiāls:

€3.20

2 Gab Nerūsējošā Tērauda Zivs Mutes Atvērēju + Žokļu Karpas, Foreles Āķis Lock Noņemt Risināt Komplekts Zvejas Piederumi Apraksts: 100% Jauns. materiāls: Nerūsējošais tērauds Izmērs: Kad nav izvietots, uzlika mutei garums ir apmēram 17*4 cm.Veikt garuma un platuma varde ierīci apmēram 20*2.8

€1.90

Apraksts: Spēcīgs un izturīgs ABS plastmasas izturēt skarbajiem jūras vidi. Nodrošina vietu, kur glabāt savu stieņi, kas ir gan droša un pieejama. To var viegli uzmontēt uz laivu vai jahtu. Viegls un pārnēsājamo, lai veiktu. Liels laivu, kajaku jahtu jūras zveju. Specifikācija: Materiāls:

€2.65

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Vienkārša konstrukcija ērtai ekspluatācijai.Materiāls: Nerūsējošais Tērauds Daudzums: 100GAB Izmērs:1# -12# Pakete Iekļauj: 100gab zvejas Karājas Snap.

€1.06

3pcs/set Zvejas Mezgls airētājs pats par sevi Āķi, Karpu Platformas Pieņemšanas Instruments, Āra Termināļa makšķeres un Piederumi Funkcijas: Objekts ir karpu zvejas mezgls airētājs pats par sevi, kas var atrisināt problēmu, velkot savu roku, kad rokasgrāmatas saistošu vads ir stingrāki.Tajā pašā laikā, to

€0.40

Top