120pcs Tāfele Tāfeles Uzlīmes Amatniecības Virtuves Kārbiņu Etiķetes, Birkas, Dekoru Writeable Atkārtoti Virsmas Izdzēšami Viegli Tīrīt

Jauns produkts

Pieejams

€2.11

Aizzīmju Punktiem:

1、Bagāts Daudzums: paketē nāk ar roll 120 tāfeles, uzlīmes, daudzumu ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām un ilgtermiņa lietošanu.

2、Šķirošanas Funkcija: Jūs varat izmantot, tie atkārtoti tāfeles, etiķetes, lai sakārtotu lietas un kārtot lietas ap māju, piemēram, uzlīmes, lai atšķirtu dažādas bundžas, tā kā nav veikt nepareizu pudeli.Bērni var izmantot šo uzlīmi, lai veiktu pētījumu plānā, vai izrotāt savu istabu.Tas ir piemērots arī izmantošanai birojos un klasēs, palīdzot veikt sarežģītu dokumentu organizācijai.

3、Lieliska Izturība: Šīs tāfeles uzlīmes ir elastīgi, cieta un bieza.Tie ir trauku mazgājamā mašīna, seifs, padarot tos par ideālu etiķetes pudelēm, kurus nepieciešams mazgāt, un ledusskapis safe, lai nodrošinātu, ka etiķetes pudeles novieto aukstā uzglabāšana nav bojātas.

4、Atkārtoti Iezīme: Mūsu tāfeles, etiķetes, var izmantot atkārtoti.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu zīmi, vienkārši noslaukiet to ar mitru lupatiņu, un pārrakstīt to.

5、Plašs Pielietojums: Šīs izdzēšami tāfeles uzlīmes ir piemērotas pudeles, kastes, burkas, garšvielu burkas, burciņas, želejas burkas, vīna glāzes, kafijas vai tējas kannas, un tā tālāk.

Specifikācija:

Krāsa: melna

Forma: apaļa

Materiāls: vinila materiālu

Vienā tāfeles uzlīmes izmērs: apmēram 2 collas / 5 cm

Pielietojums: Jūs varat izmantot parasto krītu vai citu šķidrumu krītu rakstīt, rakstīt virsma ir gluda, viegli rakstīt vai preču zīme, ar pašlīmējošo dizains, var palikt uz virsmas, kuru vēlaties, lai stick uz ilgu laiku.

Iepakojuma Saraksts:

Tāfeles Uzlīmes* 1 Rullis (120 Loksnes)

Piezīme: ir ieteicams izmantot mazo ekrāna režīmā no viedtālruņiem ietvaros 6.5 collas, un liela ekrāna režīmā tālruņiem vairāk nekā 6,5 collas.

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no iepriekš minētajām metodēm un pls apmaksāt 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.banija.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgtas drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams, iesniegt prasību par www.banija.lv.

Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums:

Visas preces ir pārbaudītas, un arī pildīta, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars iepakojumā, izmantojot parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

Parasti tas aizņem apmēram 15-60 dienu laikā, un tā varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu wasteland.

Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku agrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Atgriešanās un Kompensāciju:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja iepakojums ir zaudējis, bojātas tranzītā, vai saņēmuši nepareizu preci.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi palīdzēt.

Atsauksmes:

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: jar uzlīme, virtuves orgānu, korķa jar, tāfeli virtuves, dzintara stikla burkā, jar etiķete, 5ml stikla burkā, šampūns uzlīme, krīts uzlīmes, valde.

Sertifikācija CIQ
Izcelsme AE(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Virtuves Etiķete
Materiāls Citi
Zīmola Nosaukums AIHOME
Iezīme Noliktavā, Eco-Friendly
Specialitāte Rīki Tips Citi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

120pcs Tāfele Tāfeles Uzlīmes Amatniecības Virtuves Kārbiņu Etiķetes, Birkas, Dekoru Writeable Atkārtoti Virsmas Izdzēšami Viegli Tīrīt

120pcs Tāfele Tāfeles Uzlīmes Amatniecības Virtuves Kārbiņu Etiķetes, Birkas, Dekoru Writeable Atkārtoti Virsmas Izdzēšami Viegli Tīrīt

Saistītie Produkti

Apraksts: Spēcīga jauda: 40 sekundēm dziļi nospiediet, pārtikas klases nerūsējošā tērauda asmens, spēcīgu svaiga prese Maksas vienu reizi: 15 tases jāuztraucas-bezmaksas sulas, pietiekami daudz bateriju dzīvi, iebūvēta 1500mAh akumulators, 2 stundas ātrās uzlādes Vienu pogu, tīrīšanas: nav nepieciešams

€3.06

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style:

€3.30

Profesionāli Vīna Pudeles Aizbāznis Vakuuma Vīns, Šampanietis Aizbāzni Atsvaidzināt Aizbāzni Vīna Dzērienu Glabātāja Portatīvo Vīna Rīks Funkcijas: Šī vīna aizbāzni taupīšana ir izgatavotas no augstas kvalitātes pārtikas klases silikona un akrila, moderns un elegants, stilīgs un izturīgs. Augstas

€0.49

Tips:Augļu & Dārzeņu Rīki Augļu & Dārzeņu Rīki Tips:Ķiploku Spiedes Materiāls:Metāla Metāla Tips:Nerūsējošā Tērauda Motīvs:Noliktavā,Eco-Friendly Krāsa:Melna un Sudraba Izmērs:10.3 x 6.8 cm Piemērots Brīdis:Virtuves Un Mājas,Restorāns Gadījumā Cilvēki

€2.56

Funkcijas: 1. Izgatavoti no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda materiāla, vides aizsardzības un netoksisks. 2. Pelējuma nav viegli rūsas, nav deformēties, un to var izmantot atkārtoti. 3. Vienkārša darbība: Likt iesaiņojuma lapu veidnē, pārlej ar gardu sastāvdaļām, lai padarītu. 4.

€3.76

Medus Filtrs Tīrs Piltuve Formas Ekrāns Neilona Sietu Acs Sietiņš Neto Motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. Labs blīvējums, spēcīgs un izturīgs, elpojošs un ventilāciju, viegli izjaukt Apraksts: Vienuma Tips:Medus sietiņš Language:Medus filtrēšana Materiāls:Neilons Krāsa:Balta Izmērs:Diametrs

€0.85

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px;

€10.54

Sīrupa Pudeles Uzgali, Eļļas Spiediena Smidzinātājs Sadzīves Sūknis Push-veida D escription: Nosaukums: Sūknis Svars: aptuveni 30g Materiāls: pārtikas klases PP Iepakojums: opp Funkcijas: Kvantitatīvās presēšana, precīza kvantitatīva noteikšana.Nē atkritumi . Šļūtenes

€0.50

Divas Žokļa Zobratu Pārnesums Gultņu Airētājs Pats Par Sevi Noņemšanas Rīks, 2 Mazas Kāju Mehānika Motīvs: Divi žokļi gultņu, zobratu airētājs pats par sevi instalācijas noņemšanas rokas instrumentu komplekts auto. Izmantoti, lai apstrādātu tērauda daļām, kuras ir grūti izveidot. Var griezt

€3.29

Top