LCD Ekrānu un Touch Samsung Galaxy Tab 10.1 SM-T580 SM-T585 LCD Ekrānu un Touch Displejs Digitizer Montāža Nomaiņa

Jauns produkts

Pieejams

€10.22

1. Q: es neesmu pārliecināts, ka jūsu produkts ir piemērots mans tālrunis/tablete.Kā es varu darīt?

A: Lūdzu, pārbaudiet, vai markas un modeļus un kabeļu līnijas(standarta jo) ir tāds pats kā mans apraksts.Jūs varat arī sazināties ar pārdevēju.Mēs atbildēsim jums drīz!

2. Q: Kad jūs izsūtīt sūtījuma?

A: Mēs nosūtīsim no zemes gabala, 2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūs maksājat par pasūtījumu.

3. Q: Kā par iepakojuma?

A: Mēs likts burbulis soma un saistoši burbulis papīrs., pēc tam ievietot cieto kastē.

Mums ir bagāta pieredze iepakojuma, lai jūs needn jāuztraucas par iepakojuma!

4. J: Kad es saņemšu paku?

A: Sakarā ar laika apstākļiem, lidojuma aizkavēšanās, brīvdienas un tā tālāk, daudzu iemeslu dēļ, ietekmēs piegādes laiku.Neuztraucieties!Mēs sagaidām :ja paku nevar ietvaros saņemtie 3 mēneši,mēs piedāvājam pilnu kompensāciju!

5. Q: es gribu ātrākais sūtījumu.Bet www.banija.lv DHL ir ļoti dārgi .Kā es varu izvēlēties expressage, piemēram, DHL?

A: Sakarā ar citu galamērķa valsts ir dažādas piegāde par expressage.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami un domāju, kuģniecības izmaksas ir nepareizi.Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju un pateikt, pārdevējs savu veidu piegāde.Mēs pielāgot pastmarkas, lai jūs uzreiz.

6. Q:es gribu pirkt daudziem produktiem no jūsu veikalā, kā es varu saņemt atlaidi?

A: Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk nekā 5 produkti no mūsu veikala, mēs būsim priecīgi sniegt jums labāko cenu.Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirms pasūtīšanas!

Svarīgi Padomi:

Lūdzu, testēšana pirms nostiprināšanas un, lūdzu, nav noņemt zīmi, pirms jums ir apstipriniet produkta nav nekādu problēmu.Pircējs vienreiz noņemt zīmi, mēs nepiedāvā nekādas garantijas.

Silts Padoms:

Jo Ķīna POST, GAISA PASTU, ir drošības līmenis ir zems, un ilgu laiku par piegādi.Ja jūsu paketē ir vairāk nekā 200usd vai vajag steidzami, lūdzu, nav izvēlēties SG pastu un Ķīnas ziņu.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs domājat, kuģniecības izmaksas ir nepareizi.

1)Katru produktu, tiks pārbaudīta, pirms piegādi, ar īpašiem instrumentiem vai galvenās plates, lai nodrošinātu darba. 2)Visi produktu ,3 mēnešu garantija ,stingri testēti pirms shipemt,Lūdzu, informējiet mūs, 3 DIENU LAIKĀ pēc tam, kad saņemts zemes gabala, ja jums ir neapmierināti ar produktu (Reālā situācija un citus pierādījumus, jādod),tad mēs piedāvājam nomaiņa /atmaksu, ja produkti nav tā, kā aprakstīts. 3)Ja objektam ir jūsu prossession vairāk kā 7 dienu laikā ,tas tiek uzskatīts par izmantoto /second –hand ,mēs Tikai piedāvājam nomaiņa pakalpojumu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriezties postenī .

Tagi: blackview planšetdatoru, asus palmrest, krāsas tabletes samsung, 7 inch lcd screen, sm rotaļlietas, lcd displejs, stikla touch, liels ventilatoru, a1706 lcd, samsung cilnes.

Zīmola Nosaukums oyy
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Displeja Izmērs 7~10 Collu
Modeļa Numurs Galaxy Tab 10.1 SM-T580 SM-T585
Produkta Tips Paneļa LCD Combo
Screen Type Kapacitīvais Ekrāns
Saderīgu Zīmols Universal

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

LCD Ekrānu un Touch Samsung Galaxy Tab 10.1 SM-T580 SM-T585 LCD Ekrānu un Touch Displejs Digitizer Montāža Nomaiņa

LCD Ekrānu un Touch Samsung Galaxy Tab 10.1 SM-T580 SM-T585 LCD Ekrānu un Touch Displejs Digitizer Montāža Nomaiņa

Saistītie Produkti

LCD Controller Board: HDMI VGA 2AV LCD Board Work for LVDS Interface LCD Screen 50Pin TTL Connector for 7inch~10.1inch LCD Screen Input Power Adapter:12Vdc More than 2A. 12v-3a or 12v-4a Come In Standby Model When Not Input Signal Standby Model Video Input: HDMI VGA AV1 AV2 Reversing: SupportAutomatically

€13.61

100% Oriģināls Jaunu Testē iPad 3 Touch Screen Stikla Paneli A1416 A1403 A1430 Digitizer Ar/Bez Taustiņš Sākumvietas Taustiņš Pārskats Šis produkts aizvieto bojātās skārienekrāna planšetdatora datora.Uzsvars *Muitas maksājumus var piemērot dažos countriesThe cena šajā postenī neietver muitas maksājumus. 1. Lūdzu,

€9.30

Par Kuģniecības: mēs pārbaudīt tos stingri, pirms nosūtīšanas. mēs kuģis to 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu.mēs tikai kuģis saskaņā ar piegādes adresi,ja jūs vēlaties mainīt piegādes adrese,pls sazinieties ar mani pirms laika.kā lai kuģošanas laikā,tas parasti būs 7-30 dienas,kas būs atšķirīga

€41.04

USD 6 / gabali /daudz 1 USD 2.2 / gabali /daudz 1 USD, 0.79 / gabali /daudz 1 USD 17.95 / gabali /daudz 1 USD 2.2 / gabali /daudz 1 Mūsu kompānija nodarbojas ar dažādu marku LED apgaismojums sloksnes, ir daudz inventāra, ja jums ir nepieciešams iegādāties vairumā, lūdzu, sazinieties ar mani.Uzmanību Piezīme: 1.mača strēmelēs, redzams

€15.91

Preces Nr. Preces apraksts Cena Pasūtīt Tagad LĪDZSTRĀVAS Adapteris 12V 3.3 AC/DC Adapteris $12.8 Lcd Inverter Board 1 Lampu CCFL invertoru mazās ostas $6.8 Lcd Inverter Board 2 Lampu CCFL invertoru mazās ostas $8.9 Lcd Inverter

€16.94

1. Q: es neesmu pārliecināts, ka jūsu produkts ir piemērots mans tālrunis/tablete.Kā es varu darīt? A: Lūdzu, pārbaudiet, vai markas un modeļus un kabeļu līnijas(standarta jo) ir tāds pats kā mans apraksts.Jūs varat arī sazināties ar pārdevēju.Mēs atbildēsim jums drīz! 2. Q: Kad jūs izsūtīt sūtījuma? A:

€13.95

wisecoco 4.3 collu 480*272 antiglare ekrāns LCD (šķidro kristālu portatīvo navigācijas kabatas TV MP3, PMP 40 pin augstas kvalitātes TM043NDH02

€12.83

Melnā 7 collu HS1283A V0 0212 FM707101KD Touch Screen Digitizer Sensors Tablet Pc Repairment Daļas+Bezmaksas Piegāde

€3.80

Top