KEIUMI 22 Collu Īpašu Atdzimis Bērnu Menina Boneca Spilgti Pilna Ķermeņa Silikona Baby Lelle Kolekcija Dāvana Bērnam Dzimšanas dienā

Jauns produkts

Pieejams

€35.44

Kāpēc Izvēlēties Atdzimis Bērnu Lelle?tas ir labākais rotaļu biedrs komplektiem, arī Izglītības Rotaļlieta bērnam.ceru, ka baby lelle palīdzēt bērniem, kā rūpēties par citiem familly vai draugi,pat sevi.un arī var palīdzēt bērniem izvēlēties becautiful drēbes,Attīstīt bērnu estētisko koncepciju.

PIEZĪME:bez autiņbiksīšu 1.Materiāls: Pilna silikona vinila, importē mīksta vinila no Vācijas, ir 100% drošs

un ērti. 2.Bērnu izmērs: 22 collas ap 55 cm lellēm. 3.Acis: Akrils acīs,spilgti un skaidri, izskatās tik reālas. 4.Āda: āda ir visvairāk unikālu vietu šī lelle , dizaineri būs tērēt daudz

laiku, lai bērnu'sskin izskatās reālāks daudzslāņu 5.Mati: Ielīmēts parūka.izliektās frizūra. 6.Struktūra: Galvas un ekstremitāšu visi ir izgatavoti no silikona vinila.Importēto mīksta vinila izejvielu ražošanā,nav toksisks;leļļu kājas var būt aktīva,tā var sēdēt vai liw uz leju, Pilna silikona vinila lelle var iekļūt ūdens,nevar stāvēt,runāt vai barību.

7.Pielietojums: Bērniem dzimšanas dienas dāvanu, bērniem, spēlēt rotaļlietas, Ziemassvētku dāvanu jūsu

mazu bērnu vai jūsu mīļotājiem un arī kolekcija, kolekcija mīļotājiem. .

1.Lelle izmērs: Mūsu lelle kāja ir saliekta, mēs pasākums lelle kāju, kā tas ir taisni valsts, kas ir garums no augšstilba uz ceļa, plus, garums no ceļgala līdz tiptoes, tas ir par 55 cm. ( pastāv 1-2 pasākums kļūda. )

2.Iepakojuma & Aksesuāri:

iepakojums ir smalks un droši; aksesuāri ir pabeigta.visi piederumi nosūtīt nejauši .Šī lelle piederumi visi ir brīvi gabalā, piemēram, pacifer,piena pudeles,mini plīša rotaļlietas,drēbes (lelle bez daiper,paldies).dažreiz vairāk, piederumi var būt nav rezerves, tāpēc mēs nosūtīsim nejauši (bet mēs pievienot citas rotaļlietas, lai jūs kā kompensāciju),mēs sazināsimies ar jums, pirms to nosūtīt.lūdzu, saprast.

3.Labākā kvalitāte un Atsauksmes

no izejvielu iegādes līdz lelle krāsošana, hidroizolācija, ražošanu, montāžu, katra saite ir labākais, mēs varam izvairīties no kopējās defekti : krišanas skropstas, slīdēšanu kājas , krāso ķermeņa, un nevienmērīgs cietība. (Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona,tas nav defekts.) Paskaties uz šo attēlu, kas mūsu klientiem, pa kreisi.

4.Piegāde Un Muitas

Visi produkti būs izsūtīti 2-6 dienu laikā pēc maksājuma uz leju.kuģniecības laiks ir atšķirīgs atkarībā no dažādiem valstī, ja ir neskaidrības, sazinieties ar mums,ok?Mūsu Cena nav iekļauta Muitas Nodevu vai citiem slēptās izmaksas, mēs neesam atbildīgi par jebkuru Muitas Nodevas.ceru, ka jūs varat saprast.

5.Uzņēmums & Apliecība:

KEIUMI sniegs jums Droša materiāla, lelle,zemākās cenas,labākais serviss,Dizainu, unikālu produktu.tātad, ja jūs vēlaties dāvanu vai nopelnīt vairāk naudas, kā dropshipping, izvēlēties mums.

6.Atgriešanās: Mēs garantējam, visas preces ir 100% laba nosacījums un augsta kvalitāte.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci jebkura iemesla dēļ, pls to atpakaļ 7 dienu laikā pēc saņemšanas,tas tiks aizstāts vai kompensāciju, ņemot vērā.

Tagi: jauki 60cm atdzimis lelle, 60cm toddler atdzimis lelle, lelle atdzimis 60 cm princess, 25 cm atdzimis lelle, 40cm atdzimis bebe lelle, 31 cm atdzimis bērnu lelle, 46cm atdzimis bērnu lelle, 60cm augsta atdzimis lelle, 60cm atdzimis brūna lelle, 61 cm atdzimis lelle.

Neto svars par 1.6 kg
Funkcijas Karikatūra, Modelis, Izglītības, Dıy Rotaļlietas
Modeļa Numurs 22D06-C53-H154-T19
Materiāls Vinila, pilna silikona vinila
Pieteikums Dzimšanas Dienas Dāvana, Xmas dāvanas, Bērnu Rotaļu Biedrs,, Kolekcija, DIY Klasē
Stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
Veids Etniskās Lelles, Bērnu Lelles, MODES LELLE
Vecums 2-4 Gadi
Izmēri par 22 collu 55 cm
Drošības sertifikācija EN71 (Drošības Soft) ES standartiem, CE, ASTM, ROHS
Tēma Filmu un TV
Vienuma Tips Lelles
Aksesuāri Piena Pudeli nosūtīt izlases, tas var būt nav paši kā attēlu
Iestāde Importē Vācija Silikona vinila
BJD/SD Atribūts lelle
Akumulators no
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums Meitenes
Preci Atdzimis Bērnu Lelle
Zīmola Nosaukums KEIUMI
matu roku darbs ielīmēts matiem, Izliektās Brūni mati
Acu krāsa Akrila acis, izskatās tik reāli.
Brīdinājums Sargāt no uguns
Mfg Sērijas Numurs Zvaigžņu Produkts

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

KEIUMI 22 Collu Īpašu Atdzimis Bērnu Menina Boneca Spilgti Pilna Ķermeņa Silikona Baby Lelle Kolekcija Dāvana Bērnam Dzimšanas dienā

KEIUMI 22 Collu Īpašu Atdzimis Bērnu Menina Boneca Spilgti Pilna Ķermeņa Silikona Baby Lelle Kolekcija Dāvana Bērnam Dzimšanas dienā

Saistītie Produkti

laba lelle vadītāju Reti, Ilgi Krāsains Matu Lelle Vadītājs Princess Leļļu Galvas Rotaļlietas Daļām DIY Rotaļlietas Melns Balts Zaļš Ādas Leļļu Detaļas Ken Prinča Lelle Vadītājs Pārdošanas Punkts Reti, Ilgi Krāsains Matu Lelle Vadītājs Princess Leļļu Galvas Rotaļlietas Daļām DIY Rotaļlietas

€3.63

Motīvs: 100% Zīmolu un augstas kvalitātes Miniatūra izmēra padara to pārnēsājamiem un ērti pārvadāt. Lieliska dāvana un aksesuārs bērnu, kurš ir lelle mīļotājiem. Labs aksesuārs jūsu namiņš Piemērots 1:12 mēroga namiņš un lelles, liels pievienojot dzīves atmosfēru jūsu namiņš Labi

€0.83

Izmērs: 1/12 izmēra Materiāls: Plastmasas korpusu Ķermeņa tiek piegādāts ar seju atbalstu, un būtībā viss, kas PĢS galvas tirgū var būt aprīkoti Ķermeņa augstums (neskaitot kakla karti): 10cm Kakla apkārtmērs: 2.5 cm Plecu platums: 2,5 cm Krūtis: 5.1 cm Viduklis: 5cm Gurni:

€12.58

Bērni var prakses rūpes par sevi, jo tie palīdzēs Barbie lelle papildināt -tas ir ļoti elastīgs lelle ļauj viņiem spēlēt no aprites un klusums Padara lielisku dāvanu bērniem no 3 gadiem un vecāki, kuri var spēlēt, tik daudz stāstu ar Barbie wellness lelles, kas iedvesmo būt labs, lai sevi, pārāk Barbie Veikti,

€28.21

Motīvs: Šiks un sacensties dizains. Piemērots namiņš virtuves interjeru,bet lūdzu, ņemiet vērā, ja izmērs der jums. Arī, jūs varat veikt dažas DIY par Ornamentiem, kā jūs vēlaties. Materiāls: PVC Izmērs: Jar: par 3cm augsts Stick :aptuveni 3,8 cm garš Paketē Iekļauts:

€0.90

Top