Dabas Videi draudzīgs Kokosriekstu Čaulas Koka Pogu Apģērbu 2Holes Bērniem Albums Dekoratīvās Šūšanas Piederumi WD0148

Jauns produkts

Pieejams

€0.79

Sekojiet mums, lai baudīt Fani Ekskluzīvas Atlaides

1.VIP Cena un Papildus Atlaide par Sekotāju

2.Zinot, jaunajām kolekcijām,Veikalā Veicināšana

3.Uzvarētāju bezmaksas Produktus vai liels Kuponiem un citiem Pabalstiem iepriekš

motīvs:

Nosaukums: apaļa poga

Daudzums: 30pcs

Produkta izmēri: 15-25mm

Produkta materiāls: Kokosa

Produktu ieviešanu: Materiāls, gludām malām, bez asumiem

Atsauksmes

1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja yu esi satisied ar ou produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, ommunicatin 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāts orwrong stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu reakciju, pirmkārt, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu satisfication ir mūsu kustības darīt labāk.

Kuģniecības un atgriešanās politiku:

1. Mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas.

2. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas.

3. Ieteicams sūtījumiem: www.banija.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku.

4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

5. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums.

Tagi: metāla seashell pogām, lielu kokosriekstu čaulas pogām, dabīgā koka pogas caurumiem, sirds formas pudele, sveķu apvalks caurums, enderman minecraft, pogu dekors, bļodā kokosriekstu, karikatūra raksturs pogām, classic korpusa pogas.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pogu Tipa 2-Pogu Caurumiem
Veids, Vairumtirdzniecība No
Stils flatback
Materiāls kokosriekstu
Apdare Nav
Technics Dabīga Krāsa
Iestatīt Tipu No
Produkta Tips Pogas
Forma Kārta
Zīmola Nosaukums Ocelot
Modeļa Numurs WD0148

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Dabas Videi draudzīgs Kokosriekstu Čaulas Koka Pogu Apģērbu 2Holes Bērniem Albums Dekoratīvās Šūšanas Piederumi WD0148

Dabas Videi draudzīgs Kokosriekstu Čaulas Koka Pogu Apģērbu 2Holes Bērniem Albums Dekoratīvās Šūšanas Piederumi WD0148

Saistītie Produkti

30pcs Lieldienu olu Koka Pogas, Šūšanas Scrapbooking Apģērbs, Galvassega Roku darbs Amatniecības Mājas Dekoru Piederumi DIY 31x23mm Postenis Ziņas 100% Jauns, augstākās Kvalitātes Izmērs:31x23mm Biezums:2.5 mm Cauruma Izmērs:1.5 mm Materiāls:Koks Krāsa:Jaukta Forma:Lieldienu olu Daudzums:Jūs saņemsiet 30 Gab.

€1.27

PRODUKTA SĪKĀK Firmas Nosaukums: TYNUOMI Produkta Tips: Taustiņu Materiāls: Metāls; Rhinestone; Akrils Metāla Tips: Cinka Sakausējums Poga Tips: Dzīvoklis Pogu Produkta Forma: Ovāla Produkta Izmērs: 25*20MM Daudzums: 10 GAB. / DAUDZ PRODUKTA ATTĒLS

€1.55

Galvenie Ieviešanas Pogas kuģiem,DIY,šūšanas u.c.Sajauc pēc nejaušības principa no akciju krāsas.Varbūt dažas krāsas nav pašas kā šovu,lūdzu, ATZĪMĒJA.Izmērs: Kā parādīts attēlā .(L*W).Par Padomi:1 inch=25.4 mm;(1mm=0.04 collas) bildes ir no reāliem priekšmetiem, lūdzu, skatiet formu un krāsu. Stils 3: Stils

€1.53

Piezīme: pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs veikt pasūtījumu. 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, saprast.Pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs veikt pasūtījumu. 2. Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana 3. Ja jums ir jautājumi,

€0.75

10pcs/daudz Sakausējuma Reco Zelta Disku Metāla Dekoratīvas Pogas DIY Matu Aksesuāri, Cepures Roku darbs Mākslīgā Dimanta Rotaslietas Kulons Pogas, Kristāla, Sudraba Perlamutra Rhinestone Pogas Flatback Karājas Embellishment Amatniecības DIY Matu Loku Cepures Aksesuāri, Līgavas Pušķis Weddinng Kurpes Metāla Dekoratīvas Pogas Aizdari Iepakojums:

€3.62

Piegāde: Lielākā daļa pasūtījumu tiks izvesti 2-3business dienu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas. Bezmaksas Piegāde preces būs ievietojis, kā jūs izvēlēties, kā parasti.Un mēs nosūtīsim EMS vai DHL, ja jūs pērkat ne mazāk kā 120dollar kopā.Pārdošanas noteikumi: Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja

€3.19

Top