4 Tase Olu Panna ar Non Stick, Alumīnija Pārklājums, Olu Panna Pankūku Panna Multi Mērķis Cepšanai Olas Burgers JA55

Jauns produkts

Pieejams

€17.66

4 Tase Olu Panna ar Non Stick, Alumīnija Pārklājums, Olu Panna Pankūku Panna Multi Mērķis Cepšanai Olas Burgers JA55 Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1.4 Kausa Pannas: olu panna pasākumi 7.3 collas garš un 0.79 collas augstumu, katrā dobumā pasākums 3.15 collas diametrā, 15.35 Collas garums ieskaitot rokturi.

2.Premium Materiāls: Omlete panna ir izgatavota no augstas kvalitātes alumīnija materiāla, kas ir redzamas ar non-stick pārklājumu Maifan akmens , tas ir vienmērīgi silda, saglabā enerģiju, nav viegli bojāts un ir ilgs kalpošanas laiks.

3.Vairāki Mērķi: olu panna var izmantot, lai veiktu omlete, bürger, mc smalkmaizītes un tamlīdzīgi, tas var strādāt arī uz gāzes plītis, elektriskās vai indukcijas plīts. 4-cup panna, to var cept četras olas, tajā pašā laikā, piemērots ēdiena gatavošana mājās, viesnīcu un restorānu virtuve.

4.Temperatūras Kontrole: Olu Cepšanai Panna piedāvā inteliģentās temperatūras kontrole, jo temperatūra pieaug, tiek kontrolēta temperatūra silikona radīs krāsu izmaiņas, pamudinot mūs, lai novērstu apdegumus.

5.Non-stick & Viegli Tīrīt: Nonstick marmora pārklājums piedāvā ērtu atbrīvot veiktspēju un vieglu tīrīšanu, tomēr jums vajadzētu nodot nelielu daudzumu sviesta katru tasi sākumā.

Komplektā Ietilpst:

1 x Olu Panna

Tagi: kastrolītis ar vāciņu, Nav stick, grila panna, pannu komplekts, alumīnija panna, komplekts pannas, apcep panna indukcijas plīts, sakausējuma panna, panna un katls, alumīnija panna.

Specialitāte Rīki Tips Citi
Zīmola Nosaukums Aihogard
Sertifikācija CIQ
Iezīme Eco-Friendly
Materiāls Metāla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Specialitāte

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

4 Tase Olu Panna ar Non Stick, Alumīnija Pārklājums, Olu Panna Pankūku Panna Multi Mērķis Cepšanai Olas Burgers JA55

4 Tase Olu Panna ar Non Stick, Alumīnija Pārklājums, Olu Panna Pankūku Panna Multi Mērķis Cepšanai Olas Burgers JA55

Saistītie Produkti

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style:

€3.30

Profesionāli Vīna Pudeles Aizbāznis Vakuuma Vīns, Šampanietis Aizbāzni Atsvaidzināt Aizbāzni Vīna Dzērienu Glabātāja Portatīvo Vīna Rīks Funkcijas: Šī vīna aizbāzni taupīšana ir izgatavotas no augstas kvalitātes pārtikas klases silikona un akrila, moderns un elegants, stilīgs un izturīgs. Augstas

€0.49

Funkcijas: 1. Izgatavoti no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda materiāla, vides aizsardzības un netoksisks. 2. Pelējuma nav viegli rūsas, nav deformēties, un to var izmantot atkārtoti. 3. Vienkārša darbība: Likt iesaiņojuma lapu veidnē, pārlej ar gardu sastāvdaļām, lai padarītu. 4.

€3.76

Medus Filtrs Tīrs Piltuve Formas Ekrāns Neilona Sietu Acs Sietiņš Neto Motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. Labs blīvējums, spēcīgs un izturīgs, elpojošs un ventilāciju, viegli izjaukt Apraksts: Vienuma Tips:Medus sietiņš Language:Medus filtrēšana Materiāls:Neilons Krāsa:Balta Izmērs:Diametrs

€0.85

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px;

€10.54

Sīrupa Pudeles Uzgali, Eļļas Spiediena Smidzinātājs Sadzīves Sūknis Push-veida D escription: Nosaukums: Sūknis Svars: aptuveni 30g Materiāls: pārtikas klases PP Iepakojums: opp Funkcijas: Kvantitatīvās presēšana, precīza kvantitatīva noteikšana.Nē atkritumi . Šļūtenes

€0.50

Divas Žokļa Zobratu Pārnesums Gultņu Airētājs Pats Par Sevi Noņemšanas Rīks, 2 Mazas Kāju Mehānika Motīvs: Divi žokļi gultņu, zobratu airētājs pats par sevi instalācijas noņemšanas rokas instrumentu komplekts auto. Izmantoti, lai apstrādātu tērauda daļām, kuras ir grūti izveidot. Var griezt

€3.29

Top