Kaķu Ķepu Silikona Veidnē DIY Padarot Roku darbs Rotaslietas UV Sveķiem, Epoksīda, Pelējuma Kuģiem

Jauns produkts

Pieejams

€1.13

Kaķu Ķepu Silikona Veidnē DIY Padarot Roku darbs Rotaslietas UV Sveķiem, Epoksīda, Pelējuma Kuģiem

7.42 / set /lot 1

Spalvu

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Non-stick , viegli atdalīt, tīrs, videi draudzīgs,zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt

Izbaudiet jautrību DIY ražošanas vai citu procesu piederumi ar to.

Specifikācija:

Materiāls:Silikona

Izmērs:Kā rādīt attēlu

Paketē iekļauts:

1Pc Silīcija pelējuma

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

Par mums

Mūsu uzņēmums ir profesionāls pārrobežu e-komercijas uzņēmums ar profesionālu personālu, profesionālo produktu un zīmolu.

Mēs galvenokārt darīt produktu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.

piegāde

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi .Ja jūs vēlaties, lai kuģis ar Express ,lūdzu, apmaksāt papildu sūtīšanas maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūs maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kompensācija

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim, ja jūs atgrieztos vienumus 20 dienu laikā no saņemšanas objektu jebkura iemesla dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Tagi: sveķu bat pelējuma, pelējuma silikona sveķu, kaķu rotaļlieta, pūķis pelējuma, 100 kūka, epoxyd sveķu pelējuma, etiķetes, silikona molde betona, stikla uv sveķi, nezāļu sveķu veidnes.

Produkta Funkcijas 1
Objekta Garumu 1inch
Postenis Svars /
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Veidnes
Modeļa Numurs /
Postenis Augstums 1inch
Postenis Diametrs 1inch
Objektu Platums 1inch
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Kaķu Ķepu Silikona Veidnē DIY Padarot Roku darbs Rotaslietas UV Sveķiem, Epoksīda, Pelējuma Kuģiem

Kaķu Ķepu Silikona Veidnē DIY Padarot Roku darbs Rotaslietas UV Sveķiem, Epoksīda, Pelējuma Kuģiem

Saistītie Produkti

Specifikācija: Silikona Ausu Modelis Materiāls: Silikona Izmērs:Kā Bildes redzams Krāsa: Ādas Krāsa,Brūna,Melna,Balta,Dzeltena,Sarkana Paketē Iekļauts: 1 * Slicone Auss Modelis(citi aksesuāri demo attēlā nav iekļauta) Piezīme: 1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas

€2.61

Funkcijas: DIY pelējums ir izgatavoti no silikona, videi draudzīgs, nav toksisks, elastīgs, atkārtoti un izturīgs. Non-stick, viegli atdalīt, viegli tīrāms, eco-friendly,zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt, izturība pret zemas temperatūras mīnus 40 grādu augsta temperatūra 230 grādiem, vienāda apkures un dzesēšanas. Vienkārša

€0.62

Motīvs: Roku darbs visa veida rotaslietas kulons Silikona Veidnē , Visas veidnes ir izgatavots no Pārtikas kvalitātes Epoksīdsveķu Silikona Non-stick,viegli atdalīt, tīrs, videi draudzīgs,zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt Vienkārša un noderīga, Healthfulness,dabas antibackerial,Augstas stiprības

€1.92

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style:

€5.27

Grāmatu Silikona Veidnē A7 Grāmatiņa Segtu Pieņemšanas DIY Roku darbs Epoksīda Sveķu Amatniecības Rīku Specifikācijas: Viegli izmantot, un tīru silikona materiāla.Tas ir ideāls, lai, izmantojot to ar sveķiem.Jūs varat pievienot krelles, spīguļi, krāsas un attēlus, lai izveidotu savu dizainu.Īpaša un unikāla forma

€0.24

Top