Lieldienu Partijas Apdare Dārza Karogu, Dubultie Laipni Mājā Ārpus Āra Pagalmā Apdare Pavasara Trušu Zaķis Olas Raksts

Jauns produkts

Pieejams

€1.18

Aizzīmju Punktiem:

1、Izturīga un Augstas kvalitātes: Mašīna mazgājami, vēja un lietus izturīgi, pelējumu izturīgs, UV izturīgs.Vairāku rindu, veiciet dubultklikšķi vadu savienošana, augsta kvalitāte nodrošina ilgstošu izturību.

2、Plašu Piemērošanu: "esiet Sveicināti viesi, lai jūsu mājās, izmantojot šo unikālo sezonas banner.Piemērots jebkura klāja, pagalmā, terases vai sudraba cilvēks, un padarīt burvīgs tērpi jebkurai piemājas zālienu vai dārza.

3、, Kur Karājās: Var pakārt uz piedurknēm vai karoga mastu, pievienojot jautri, lai jūsu brīvdienu rotājumi.

4、Salokāms, lai Veikalā: Var salocīt un uzglabāt, var viegli uzglabāt, neaizņemot pārāk daudz vietas, kad netiek izmantotas.

5、Spēcīgu Svētku Atmosfēru: dārza zīme ir paredzēta tradicionālo Lieldienu brīvdienas, pievienojot spēcīgu svētku atmosfēru.

Specifikācija :

Nosaukums: Lieldienu Olas Zaķis Dārza Banner

Materiāls: lins

Izmērs: ~ 30*45cm/11.81*17.72 gadā

Svars: apmēram 50g

Druka: digitālā druka

Iepakojuma Saraksts:

1*Lieldienu Puses Dārza Karogu

Piezīme:

1. Šis dārzs zīme, neietver karoga statīva, jums ir nepieciešams, lai sagatavotu to.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3mm tolerance, paldies.

3. Jo atšķirība starp dažādu monitoru attēla, var neatspoguļot faktisko krāsu preci.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Tagi: karogu krievija, goretex ūdensizturīgs, suns pilots, donald trump flag, dārza pet, pārgājienā jaka, katalonijas karogu, karoga asv, gore tex, turcijas karoga.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Apdare
Karogi & Baneri Materiāls Poliestera
Kāta Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs Lieldienu rotājumi
audums Gore-Tex
Stils Piekārtiem
Zīmola Nosaukums AIHOME
Veids IESPIESTS

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Lieldienu Partijas Apdare Dārza Karogu, Dubultie Laipni Mājā Ārpus Āra Pagalmā Apdare Pavasara Trušu Zaķis Olas Raksts

Lieldienu Partijas Apdare Dārza Karogu, Dubultie Laipni Mājā Ārpus Āra Pagalmā Apdare Pavasara Trušu Zaķis Olas Raksts

Saistītie Produkti

Dekoratīvie baneri Produkta Nosaukums: Dekoratīvais baneri Produkta Specifikācijas: 60X90 CM \ 1 45 X95 CM Materiāls: Vecākais mākslas ūdensnecaurlaidīga auduma,izmantot modernu mākslas ūdensnecaurlaidīgus audumus, ultra-skaidrs pikseļi. Produkta apraksts: zīdaini Sekisawa un ērti justies, spilgti krāsu druka, tur

€9.28

Specifikācijas: Tā var organizēt savu tapām, plāksteri, nozīmītes, pogas un vairāk par šo stilīgs kokvilnas banner. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, to nav viegli saplēst un valkāt uz leju. Banner var darboties arī kā dekors jūsu dzīves telpu, māju, biroju. Tips: Pin Reklāmas

€0.70

modname=ckeditor Pielāgota fanu šalle, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas ! Apraksts: Izmērs: Aptuveni 140x16cm Materiāls: Stretch audums / flannelette Modelis: Valsts Nosaukums Krāsa: Kā parādīts Iepakojums: opp maisā(šalle 1 gab / iepakojumā) Piezīmes: varam veikt liels skaits PASŪTĪJUMA

€9.23

Specifikācijas: Materiāls:Poliesteris Amatniecība:Dubultā iespiešanās Izmērs:90x150 cm Svars:80 ° /gab Paziņojums: karogi tagad ir noliktavā.Jebkuru problēmu, pls sazinieties ar pārdevēju tieši.Saite bildes ir reālā situācija karoga.Detailled bildes:

€1.70

Materiāls:Poliesters Amatniecība:Dubultā iespiešanās Izmērs:60X90CM/90X150CM/120X180CM Svars:80 ° /gab Paziņojums: karogi tagad ir noliktavā.Jebkuru problēmu, pls sazinieties ar pārdevēju tieši. Saite bildes ir reālā situācija karoga.

€0.76

Specifikācijas: Materiāls:Poliesters Amatniecība:Dubultā iespiešanās Izmērs:90x150 cm Svars:80 ° /gab Paziņojums: karogi tagad ir noliktavā.Jebkuru problēmu, pls sazinieties ar pārdevēju tieši.Saite bildes ir reālā situācija karoga.

€0.68

Dekoratīvie baneri Produkta Nosaukums: Dekoratīvais baneri Produkta Specifikācijas: 60X90 CM \ 1 40 X90 CM Materiāls: Vecākais mākslas ūdensnecaurlaidīga auduma,izmantot modernu mākslas ūdensnecaurlaidīgus audumus, ultra-skaidrs pikseļi. Produkta apraksts: zīdaini Sekisawa un ērti justies, spilgti krāsu druka, tur

€9.58

Top