(10 gabali/lot) Vairumtirdzniecības Šalle Ar Nozīmīti Četras Koledžas Šalle Partiju Dāvanas

Jauns produkts

Pieejams

€25.56

Vairumtirdzniecības Šalle Četras Koledžas Šalli par Ziemassvētku Dāvanām Bezmaksas Piegāde

Izmērs: apmēram 170CM x 17CM

Iepakojumā: Individuālais OPP maisā

Krāsas: 4 krāsas sajauc

Svars: 0.1 kg / gab.

Par Shippment

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.

• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.

• Starptautiskie sūtījumi, nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.

• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.

Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

Darba Dienas + Sestdiena + Svētdiena

Ziemeļamerikas /rietumeiropa 7~20 dienas

Austrumeiropas 7~35 dienām

Austrālija 7~30 dienas

Vidusāzijas 15~45 dienas

Dienvidamerikas 15~50 dienām

Austrumu Āzijas 7~20 dienas

Citiem 15~60 dienām

Par Maksājumu

• Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma

• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par Garantiju

• 6 mēnešu Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Iegādāties ar pārliecību !

• Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir jāietver savs pircējs ID un īss apraksts par trūkumiem problēmu jūsu atgriešanās paketi.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

• Atgriešanās piegāde maksā Pircējs.

• Mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa ,mēs zīme zema vērtība, kad mēs nosūtīt iepakojuma!

Par Atsauksmes

• Klientu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs apmierināts

• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

Sazinieties ar mums

Mūsu biroja darba laiks ir :

- No 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai

- 8:30 līdz 12:30 (GMT +8), sestdien

Un mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)

Mēs atvainojamies par vēlu atbildi svētku brīvdienās

Mūsu Misijas

1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums.

2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .

3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.

Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: xr telefonu gadījumā slims.

Speciālā Izmantošana kostīmi
Materiāls Poliestera
Rakstzīmes Chiao-Tzu
Sastāvdaļas top
Modeļa Numurs ZR-0014
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Avota Veids Filmu un TV
Vienuma Tips Komplekti
Dzimums Sievietes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

(10 gabali/lot) Vairumtirdzniecības Šalle Ar Nozīmīti Četras Koledžas Šalle Partiju Dāvanas

(10 gabali/lot) Vairumtirdzniecības Šalle Ar Nozīmīti Četras Koledžas Šalle Partiju Dāvanas

Saistītie Produkti

Iekļauti:Mētelis Materiāls:Elastīgs Audums + Odere Pielāgotu saiti; --------------------------------------IZMĒRS------------------------------------------ -----------------------------------------

€29.03

Anime Boku nav Mans Varonis Augstskolu Sezona 4 Eri Cosplay Kostīmu Vienotu Kleita Halloween Kostīmu Parūka Ragu Pilns Komplekts Apģērbs Izmēru tabula (mk, varbūt 1-3cm starpība)

€5.77

Tai skaitā: Top+elsas+cepure+šalle Materiāls: Kokvilna+Poliesters+PU+Vienotu apģērbu Piezīme: Ja nav izmēru fit jums, lūdzu, izvēlēties vienu izmēru, tad dodiet mums savu custom mērījumu, tad mēs custm to kā savu izmēru. Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, jūs varat izvēlēties, ātra piegāde. Ja

€37.62

Takerlama Joker Girl Kostīmu Parūka Melns Sarkans Dzeltens Sajaukt Matu Krāsu Gradientu, Sieviete, Meitene, Cirtaini Parūka Tumšā Naktī Halloween Puse Aksesuārus Materiāls: Augstas Temp Šķiedras Izmērs:33cm/12.99 ,piemērots visvairāk cilvēki Iepakojumā: 1* Parūka Materiāls: Augstas Temp Šķiedras Izmērs:65cm/25.59 ,piemērots

€15.48

P ackage including: wig hair and net Krāsa:as the picture show Garums:70cm Package including:wig,2 pointed ears and hair cap Size of the haircap:stretchy ,you can it adjust Material:heat resistant fiber(could be modeled under 180 degrees) Shipping:will be shipped from China Note:the product,

€9.56

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā Mēs esam profesionāla supervaronis zentai uzvalku, catsuit Rūpnīcas Ķīnā, Mēs varam veikt zentai uzvalku, catsuit ar augstu kvalitāti.un reasonalble cenu.Visiem visiem, Mēs gaidām savu pievienoties.Mēs pieņemam pasūtījuma lielums-Jūs varat atstāt mums ziņu, par savu mērījumus, ja jums vietu

€33.33

Postenis Stils: Princess Postenis ietver: Krūšturis + Svārki + Apkakles + Aproce. Visi izmēri ir āzijas izmēra , lūdzu, izlasiet izmēri, pirms pirkšanas. tas ir mērīts ar roku , pieļaujamā kļūda definīcijā 1-2 cm . 1 inch = 2.54 cm Viens Izmērs: Krūtis 90CM, Viduklis 76CM.

€16.41

Top