Aocarmo 5gab/Daudz Par Samsung Galaxy Note 20 LCD Ekrāns Lenti Atpakaļ Uzlīme Fotokameras Lēcas Ūdensizturīgu Līmi Līmi

Jauns produkts

Pieejams

€3.07

Apraksts:

Modelis:Samsung Galaxy Note 20

Kvalitāte: Jauns Oriģināls

Iepakojuma Svars: 0.03 kg

Garantija: 6 mēnešus

Katrai precei, kas ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas Produktu Fotoattēlus:

Sūtījumu:

A) Pieņemt Piliens Kuģniecības:Lūdzu, ņemiet vērā, "Drop shipping" un apstiprināt, piegādes adresi un telefona numuru, pēc tam, kad pasūtīt.

B) Piegādes laiks:

1.Preces tiks piegādā 48 stundu laikā.

2.By Gaisa pasts:Parasti,par 15-45 darbadienas(Bezmaksas Piegāde)

Ar Express:Parasti aptuveni 5-10 darba dienās

C) Saņem Preces:

Ja tu nesaņemi posteni uz laiku,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi pa e-pastu.Parasti,jūsu pasta būšu atbildēja ar 24 stundām.

D)Nosūtīšanas metodi un noteikumi:

1.Cita valsts reģistrēto Gaisa Pastu

Āzijas Valstīs:7-12 darba dienu laikā

ASV/Austrālija:8-15 darba dienu laikā

Eiropā:10-20 Darba dienu laikā

Dienvidamerikā:15-25 darba dienas

2.DHL & UPS:4-6 darba dienas

EMS:6-8 darba dienu laikā.

3.Piezīme:

a) Ievedmuitas nodokļi,nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

b)Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādē, lai detemine, ko šie addtional izmaksas tiks pievērsta izsoles/pērk.

c)Piegādātājs saglabā tiesības Mainīt Kuģniecības methord accorking īpašo situāciju, kas saistīta ar darījumu.Maksājums:

a) Maksājumu piekrist:kredītkarte,Darījumu un citu maksājumu mothod.

b)maksājumu Pilnā apmērā jāsaņem 5 dienu laikā pēc tam, kad pasūtīt.

Lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, ja jums ir kādas problēmas, par miking maksājumu.

Deklarācijas un Garantijas:

a) Mēs pieņemam apmaiņas vai kompensācijas 3 dienu laikā(tikai tādēļ, ka objekts nav strādā labi, un tā atgriezās, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī, piemēram, mēs nosūtījām jums.

b)Garantija neattiecas uz nelaimes gadījumu,ūdens,abouse vai citu hunman kļūdas, kas izraisa produkta bojājumus.Pircējs sedz visas izmaksas, kad daļu aizstāj.

Atsauksmes & Sazinieties ar mums:

a)Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums.

b)ja jums ir satified ar pirkumu,lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti(DSR) no 5Please sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt mums Neitrāla/Negatīva atgriezeniskā saite,mēs vienmēr izmēģināt labāko par 100% klientu apmierinātību.

c)ja jums nav satified ar pirkumu,Lūdzu, sazinieties ar mums,mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

d)nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc iegādes,mēs esam apņēmušies, lai jums 100% klientu apmierinātību,Ja jūs vēlaties vairāk vienumu, ko mēs varam sniegt jums vairāk atlaide.

Tagi: displejs samsung j5, lcd piezīme fe, samsung zīmogs uzlīme, a20 samsung ekrāns, logo samsung uzlīme, samsung galaxy grand quattro lcd, samsung ekrāns, samsung zīmogs, samsung galaxy note 101 pcb, planšetdatoru samsung galaxy note s3.

Produkta Tips Uzlīmes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kvalitāte Sākotnējā Jaunas
Saderīgas Samsung Modelis Galaxy Note
Modeļa Numurs Samsung Galaxy Note20
Uzlīmes Tips Pilnībā Ietīti
Materiāls Jauktu Materiālu
Saderīgu Zīmols Samsung
Zīmola Nosaukums AOCARMO

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Aocarmo 5gab/Daudz Par Samsung Galaxy Note 20 LCD Ekrāns Lenti Atpakaļ Uzlīme Fotokameras Lēcas Ūdensizturīgu Līmi Līmi

Aocarmo 5gab/Daudz Par Samsung Galaxy Note 20 LCD Ekrāns Lenti Atpakaļ Uzlīme Fotokameras Lēcas Ūdensizturīgu Līmi Līmi

Saistītie Produkti

[xlmodel]-[custom]-[53218] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[53219]

€1.60

Apraksts: Modelis:Samsung 4. Piezīme Kvalitāte: Jauns Oriģināls Iepakojuma Svars: 0.03 kg Garantija: 6 mēnešus Katrai precei, kas ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas Produktu Fotoattēlus: Sūtījumu: A) Pieņemt Piliens Kuģniecības:Lūdzu, ņemiet vērā, Drop shipping un

€3.33

1. Produkta Nosaukums: Pirkstu Nospiedumu Identifikācijas Pogu 2. Materiāls: Metāla 3. Krāsa: 15 modeļiem var izvēlēties 4. Iepakojumā: 1 pirkstu nospiedumu identifikācijas pogu Piezīme: šie produkti ir visi, kas veikti natūrā.Ja ir nelielas atšķirības, lūdzu, saprast.

€0.39

Apraksts: Modelis: Samsung Galaxy S8 S8+ S9 S9+ S10 S10+ S10E S20 S20+ S20U Kuģa Whithin 48 Stundas Katrai precei, kas ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas Produktu Fotoattēlus: Sūtījumu: A) Pieņemt Piliens Kuģniecības:Lūdzu, ņemiet vērā, Drop shipping un apstiprināt, piegādes adresi un telefona

€3.24

Apraksts: Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Viegls un pārnēsājams Ērti lietot Izturīgs un praktisks Mīksts materiāls, ļoti ērti lietot. Izturīga, gudra un stilīgs dizains. Viegli uzlikt karti vai citu stuff atvērt maisiņš. Pievieno stils un aizsardzību, saglabājot

€0.44

Apraksts: Modelis: OnePlus 8 Pro Kvalitāte: Jauns Oriģināls Iepakojuma Svars: 0.02 kg Garantija: 6 mēnešus Katrai precei, kas ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas Produktu Fotoattēlus: Sūtījumu: A) Pieņemt Piliens Kuģniecības:Lūdzu, ņemiet vērā, Drop shipping un apstiprināt,

€1.53

Top