15pcs Autiņu Gredzeni Hotel Ziedu Dizaina Salvešu Turētāji Restorāns Veltīta Serviette Sprādzes Kāzu, Banketu Partijas (Zelta)

Jauns produkts

Pieejams

€8.16

Apraksts

Šo preci ir izgatavota no premium metāla.Vai par augstas klases restorānu vai vispārējā viesnīcas, ziedu dizainu un izsmalcinātu tekstūru, padara to izskatās ļoti elegants un patīkams autiņu izmantošana katrā vietā.To arī var izmantot kā decoration jūsu handcraft projekti, kāzu ceremonija un ģimenes atkalapvienošanos.

Iezīme

- Krāsa: Zelta.

- Materiāls: Metāls.

- Izmērs: Apm. 5x5x4cm.

- Elegantu un izsmalcinātu ziedu dizainu.

- Piemērotas kāzām vai ģimenes atkalapvienošanās.

- Jauki, embellishment par autiņu, vienkāršs un praktisks.

- Padara autiņu dabiski un skaisti, un sniedz jums jauku noskaņojumu.

- Var izmantot mājās, birojā, viesnīcās, restorānos, bāros, kafejnīcās, veikalos un daudzās citās vietās.

Iepakojuma saraksts

15 x salvešu gredzens

Tagi: par gredzenu sievietēm, vīna korķis kāzu salvešu turētāji, napkin rings holders beach, ziedu gredzens sudraba, salvešu gredzeni turētāji eņģelis, gredzens vintag, salvešu turētāji kāzas, personalizētu kāzu salvešu turētāji, aizkaru gredzeni turētāji, kāzu svinības decor salvešu turētāji.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Eco-Friendly
Metāla Tips Alumīnija sakausējuma
Materiāls Metāla
Modeļa Numurs Salvešu Gredzeni

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

15pcs Autiņu Gredzeni Hotel Ziedu Dizaina Salvešu Turētāji Restorāns Veltīta Serviette Sprādzes Kāzu, Banketu Partijas (Zelta)

15pcs Autiņu Gredzeni Hotel Ziedu Dizaina Salvešu Turētāji Restorāns Veltīta Serviette Sprādzes Kāzu, Banketu Partijas (Zelta)

Saistītie Produkti

Funkcijas: Dobi no dizaina. Izgatavoti no sakausējuma, izturīga paredzētas ilgstošai lietošanai. Ar gaišu virsmu, maek jūsu galda, vairāk Izsmalcinātību. Liels puses, vakariņas, kāzas, svinības, īpašo dienu, Ziemassvētki, Jaunais Gads, Pateicības Dienas, Piemiņas Diena, Darba svētki, utt. Ideāla

€0.72

Funkcijas: 1.Izceļas NO PARASTĀS: Komplekts 6/12pcs autiņu gredzeni, skaisti izgatavoti no sakausējuma, kas nodrošina ilgstošu spīdumu. Unikāls dizains tiks noteikti ir uzkrītošā un pārsteigt katru viesi. 2.LIELS ROTĀJUMI: Ideāls tabulu uzstādījumi ģimenes vakariņām, dzimšanas dienu, kāzu, jubileju Jaunais

€4.10

100% pavisam jaunu augstas kvalitātes Krāsu :Zelta, Sudraba Materiāls: Nerūsējošais tērauds Diametrs: CM: CM Piegādes Režīms: 10pcs autiņu gredzeni Pieteikumi: kāzas, personām, svinības, gradācijas, banketi, rotaslietas un vairāk.

€21.91

Salvešu Gredzeni ar Dobu No Ziedu Vakariņas Pusēm, Dzimšanas dienas, Kāzas, Ģimenes Pulcēšanās Ziemassvētku un Citām Personām Apraksts: Šo autiņu gredzeni ir ļoti elegants un skaists, piemērots kāzām, personām, svinības, izlaiduma ceremonijas, īpašiem notikumiem, banketi, dekorācijas utt. Produkta parametri: Materiāls:

€0.27

6 Gab. Elegants Lapu Autiņu Sprādzes, Gredzeni ar Pērlēm Rhinestone Roku darbs Serviette Sprādzes Turētājs Ziemassvētku Pateicības OOTDTY 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Funkcijas: Unikālo Lapu Dizains: no 6, rhinestones lapu dizains, spilgts un mīļa, maiga un romantiska, izsmalcinātu rhinestones

€5.63

79449 Autiņu Gredzeni Apraksts: Funkcijas: Gredzena ārējais diametrs: 4cm/1.57 Collas (Apm.) 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Dobi out dizainu Izgatavoti no sakausējuma, izturīga, lai ilgstošai lietošanai Ar gaišu virsmu, maek jūsu galda, vairāk Izsmalcinātību Liels

€0.38

Top