Salokāma USB 5X LED Palielināmais Stikls Galda Lampas Apgaismota Lupa LED Gaismas Salokāms galda Lampa ar Trīs apgaismojuma intensitātes Režīmi

Jauns produkts

Pieejams

€10.93

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, praktiski, viegli darboties un izmantot plašu lietojumprogrammu klāstu, ir ilgs kalpošanas laiks.

Funkcijas:

Rakstāmgalda LED gaismu un lupu 2-in-1, lupa ar LED gaismu, kas konstruētas, kas nodrošina pietiekami daudz gaismas naktīs, lai jūs bez pagrieziena uz griestu lampas.

Trīs pārnesumu dimming veidiem (siltu gaismu, dabīgo gaismu, balta gaisma) dažādām vajadzībām, un dažādām krāsu temperatūrām var tikt izvēlēts saskaņā ar dažādiem gadījumiem.

10 līmeņu spilgtuma pielāgošanas var sniegt jums dažādus aprūpes.

Metāla lampas turētāju, ātri siltuma izkliedi, 0 bīstamības, 0 strobe.

Lukturi ir bez dubultattēlu, mīksta, pat gaisma, un aizsargāt acis.

Lampas var pagriezt par 360°, stiprinājumu iespējams regulēt, pagriezt to par 180°.

USB saskarne strāvas, kas ir saderīgas ar dažādas jaudas metodes: datoru, adapteri, strāvas, bankas, utt.

Lampa lupa ar 5X palielinājumu, var izmantot birojos, skolās, laboratorijās, rakstāmgalds, guļamistaba, utt., vairāk smalkas un ērti mācīties un strādāt.

Specifikācijas:

Galvenais materiāls: metāla

Krāsa: melns, balts (nav obligāts)

Tips: bāze, C-clamp (nav obligāts)

Palielinājums: 5X

Gaismas avots: LED

Pārslēgties režīmā: slēdzis

Aptumšošanas metode: trīs pārnesumu

Jauda: 8W

Krāsu temperatūra: 3000-6000K

Strāvas vada garums: 1550mm / 61.0 gadā

Lampas diametrs: 160mm / 6.3 gadā

C-clamp maksimālais spriegošanas diapazons: 47mm / 1.9

Bāze diametrs: 155mm / 6.1.

Postenis svara:

Pamatnes tips: 1342g / 3.0 lb

C-skavas tips: 599g / 1.3 lb

Iepakojuma izmērs: 300 * 270 * 90mm / 11.8 * 10.6 * 3.5 jo

Iepakojuma svars:

Pamatnes tips: 1580g / 3.5 lb

C-skavas tips: 837g / 1.8 lb

Iepakojuma Saraksts:

1 * Lupa LED Gaismas

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.banija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.banija.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: apgaismes iekārtas galda lampas, mini kabatas lupa, šūšanas lupa lampas, stikla palielināmie stikli, 100k pretestība, brilles pārklājas, vz brilles, augstas kvalitātes kabatas lupa, vīriešu palielināmie stikli, 10 sim karti tālrunis.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs lupa palielināmā stikla brilles, lupas
Materiāls Metāla
Ar Gaismas Vai Ne
Zīmola Nosaukums KKMOON
Stils Pastāvīgā Stils
Gaismas Avots led gaismas
Sertifikācija Nav

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Salokāma USB 5X LED Palielināmais Stikls Galda Lampas Apgaismota Lupa LED Gaismas Salokāms galda Lampa ar Trīs apgaismojuma intensitātes Režīmi

Salokāma USB 5X LED Palielināmais Stikls Galda Lampas Apgaismota Lupa LED Gaismas Salokāms galda Lampa ar Trīs apgaismojuma intensitātes Režīmi

Saistītie Produkti

Funkcijas: 1. Stilīgs Rokas Palielināmā Stikla Rotaslietas/Lasījumā Izmantot. 2. Ergonomisks Roktura Dizains: Nodrošina Ērtu Roku Sajūta. 3. Kompakts Izmērs, Ērti Veikt, Izgatavots No Augstas Kvalitātes Materiāla Objektu Aprakstus: 1. 100%Jaunu Zīmolu un Augstas Kvalitātes 2. Veids:

€2.88

8 X Rokas Lasīšanas Lupu lieljaudas Dubultā Krāsu 65mm Stikla Lēcas Gumijas Palielināmais Stikls Labošanas Rīks Palielinājums: 8X N.W.:85.g G. V.:95g Izmērs:165x75x15mm Paketē iekļauts: 1X Lupa 1X krāsu kaste

€3.28

Funkcijas: Ne reiboni.Saskaņā ar izmēru no galvas, elastību, var regulēt neierobežoti. Produkts ir jāpaplašina par ilgtermiņa novērošana.Efekts ir īpaši acīmredzams.Tas ir nēsā uz galvas un nav jāievēro ar palielināmo stiklu.Kārba ir skaisti iepakots.Objektīvu var izmantot kopā ar 2 gabaliem.Tai piemīt anti-scratch

€8.29

Funkcijas: 1.5 Veidu Palielinājums: 1.0 X 1.5 X 2.0 X 2.5 X 3.5 X 2. Stikla Kāju & Galvu Ieslēdzamas: nospiediet sānu pogu, lai uzņemtu stikla kājas un mount galvas nomaiņa; šis dizains atrisina problēmu smago atvilktnes.Kopējo leņķis tips brilles palielināmais stikls ir viegli nokrist sakarā ar smago svaru lēcu

€9.69

Funkcijas: Stilīgs rokas palielināmā stikla rotaslietas/lasījumā izmantot. Augstas kvalitātes materiāla, izturīgs, lai izmantotu. Ergonomisks roktura dizains: nodrošina ērtu roku sajūta. Liels apskatei maziem objektiem. Specifikācijas: Vienība: Palielināmais Stikls Materiāls:

€2.03

Produkta materiāls: metāls + optiskā stikla objektīvs Produkta palielinājums: 10 reizes/20 reizes/30 reizes/40 reizes Spoguļa diametrs: 18mm Produkta izmērs: salocītā 50X28X24mm (paplašināts) 83X27X23mm Produkta svars: neto svars 56g ar iepakojumu 87g

€16.52

Apgaismota Palielināmais Stikls 30X Rokas Lielie Lasīšanas Lupu Lupa ar 18 LED Izgaismotas Gaismas Remonts Motīvs: Augstas izšķirtspējas attēlu, palielinājuma bez dubultattēlu. LED gaismas palīdzēt, gaismas intensitātes regulēšana. Viegli pārvadāt, rudenī drošas un izturīgas. Lasīt

€3.22

Mini 40X Juvelieri, Lupas Salokāms Lupa Juvelierizstrādājumu Veikals Portatīvo Sudraba LED Gaismas Juvelieris Lupa Locīšanas Lupa Specifikācija: 1. Produkts Modelis: MG21011 2. Palielinājums: 40 reizes 3. Materiāls: Alumīnija sakausējuma, plastmasas, akrila optiskās lēcas. 4. Baterijas Tips:

€2.56

10X, 20X 30X Locīšanas Jewllery Lupa Portatīvo Palielināmais Stikls, Kabatas Izmērs Produkta nosaukums: 10X, 20X 30X metāla rotaslietas palielināmā stikla Materiāls: cinka sakausējums + stikla lēcu Izmērs: par 60 * 25 * 18 mm / 2.36 * 0.98 * 0.71 collas (nesalocītā veidā), 42 * 25 * 18 mm/1.65*0.98*0.71 cm (salocīts) Krāsa:

€1.45

Funkcijas: 1. FUNKCIJA - tas 10x rokas palielināmo stiklu, ir paredzēts papildus asumu un skaidrību piemērots fotoattēlu apskatei sīkā drukā vai objektu. 2. UZMANĪBU GAISMU - var izmantot, lai uzmanība, ņemot vērā, piemēram, lai koncentrētu saules starojuma, lai izveidotu karstā vietas fokusa ugunsgrēka sākuma. 3.

€1.83

Apraksts: Mobilais ekrāna lupa mobilo telefonu palielinātāju, noteikti 3D HD filmas video pastiprinātāju. Salokāma turētāja statīvs savietojams ar iPhone un visiem smart phones Ļoti jauka un brīnišķīga dāvana ģimenes, meitene /zēns draugs. Speciāli vectēvs un vecmāmiņa, kad lasīt un skatīties

€7.47

Specification: Item: MG16126-A stand magnifier Material: Iron, plastic base, etc Color: as the picture Magnification: 65mm large lenses 3.5 times, middle 17mm small lenses 12times, plastic lenses. Size: Height of table 165mm/6.49inch Weight: approx. 380g(package included) Light: 2 high quality

€2.41

Motīvs : 1. Viegli nomainīt baterijas. 2. 5-palielinājums vadītājs lupa ar 2-LED gaismas 3. 5 veidu vairākas lēcas var izvēlēties, 1.0 X 1.5 X 2.0 X 2.5 X 3.5 X 4. Lēcas ir apstrādātas ar stiprinātu procesu, lai sasniegtu virsmas cietība H5 grādiem 5. Lielisks produkts, lai skatīties pieņemšanas

€10.60

Top