Cute Karikatūra Attēls Akvāriju Ananāsu Māju Rotājumu Zivju Tvertnes Nama Dekorēšana Akvāriju Zivis Slēpjas Alā Dekori

Jauns produkts

Pieejams

€3.40

[xlmodel]-[custom]-[41371]

Specifikācija:

Modelis: Karikatūra Akvāriju Mājā Apdares Ananāsu Māja, Krusty Krab, Squidward Mājas

Materiāls: Sveķi

Izmērs:

- Squidward Mājas Izmēri: par 15x8cm (HxW)

- Ananāsu Mājas Izmēri: par 13x7cm (HxW)

- Krusty Krab Izmērs: aptuveni 9.5x8.2x6cm (LxHxW)

- Skaitļi, 6pcs/8pcs: Augstums-Apmēram 3.5-6cm (8pcs/partijas lielums ir lielāks nekā 6pcs/daudz)

- Chum Bucket Izmērs: apmēram 8.5x8x15 cm

Pakete Ietver:

1 x Ananāsu Māja

vai 1 x Krusty Krab

vai 1 x Squidward Mājas

vai 1 x Ananāsu Māju + Krusty Krab + Squidward Mājas

vai 1 x 6 gab./komplekts Skaitļi Apdare

vai 1 x 8 gab./komplekts Skaitļi Apdare

vai 1X Chum Bucket

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[41370]

Par Maksājumu

1. Mēs pieņemam Alipay, VĪZA, Mastercard, Western Union, Qiwi un Bankas Pārskaitījumu.Visas tiesības uz maksājumu tiek pieņemti, izmantojot drošības maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

4. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Sakarā ar Muitošanai papildu izmaksas vai kavēšanās var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.Mēs patiesi ceram, ka jums laipni, nav jāveic papildu pielāgošanas izmaksas vai muitošanas kā iemesls, lai atmaksā prasību vai negatīvas atsauksmes.

Par Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE . (Izņemot dažas valstis un APO/FPO adrese)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienas) no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams.

Atgriešanas vai Kompensācijas

1. Ja prece ir bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

2. Augstas prasības attiecībā uz krāsu vai citu līdzekli, pircēji, lūdzu, zināt.Attēlus nevar pierādīt faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.Visas preces " izmērs ir manuāla mērīšana, tāpēc ir 1-50px kļūdas reizēm.

3. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu sazināties ar mums savlaicīgi un atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

4. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

5. Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas sedz pircējs (Izņemot nekvalitatīvu preci).

Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums ir pozitīvas atsauksmes un "POZITĪVS 5 ZVAIGŽŅU" vērtējumu.Jūsu atbalsts ir mūsu vislielākā motivācija.

2. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes,un mēs sniegsim jums apmierinošu risinājumu.

3. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.Ja jums ir kādi jautājumi ,pls sazinieties ar mums par TradeManager vai e-pastu.

Tagi: akvārijs akvāriju mājā, akvāriju dekoratīvās apdares, japāna māja akvāriju, groot akvāriju dekoratīvās apdares, pils akvārijs, mūks apdare akvāriju, akvāriju fona tapetes, vpecker, akvāriju fonā melns, akvāriju ornaments.

Type3 Zivju Tvertnes Māja Apdare
Type4 Akvāriju Zivis Slēpjas Alā Dekori
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdens Rotājumi Tips Rotas
Type2 Karikatūra Attēls Akvāriju Ananāsu Māju Rotājumu
type1 Pineapple house, Krusty Krab, Squidward Māja
Māja Materiāls Sveķu
Attēls Materiāls PVC
Materiāls Resin and plastic
Modeļa Numurs Karikatūra Māja Attēls Akvāriju Dekoratīvās Apdares
Zīmola Nosaukums MEANGOOD
Svars About 100-600g

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Cute Karikatūra Attēls Akvāriju Ananāsu Māju Rotājumu Zivju Tvertnes Nama Dekorēšana Akvāriju Zivis Slēpjas Alā Dekori

Cute Karikatūra Attēls Akvāriju Ananāsu Māju Rotājumu Zivju Tvertnes Nama Dekorēšana Akvāriju Zivis Slēpjas Alā Dekori

Saistītie Produkti

Funkcijas: Krāsa:Kā picture rādīt Materiāls:Plastmasa Funkcija:Nav toksisks Sakarā:Zivju Tvertnes Sezona:Visu Sezonu Daudzums:1GAB. Apraksts: 1. Ideāls, lai pievienotu skaistumu un prieku, lai jūsu akvāriju. 2. Augstas kvalitātes materiāliem, kas nav toksiski,

€1.24

Produkta Informācija Apraksts: Vienuma Tips:Mākslīgais Koraļļu Stils:Gudrs Materiāls:Sveķi Izmērs:Kā attēlu Krāsa:Daudzkrāsains Iepakojums:1PC Mākslīgais Koraļļu Piezīme: Roku darbs, var būt nedaudz kļūdains. Lūdzu, allow1-2cm mērīšanas novirze,

€0.02

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. OOTDTY Funkcijas: Simulācijas sveķu vraku. Piedāvā dabisku vidi sajūta Mainīt savu akvāriju uz skaistu ainavu Izgatavots no sveķu materiāls, viņi ir pilnīgi nekaitīgs zivīm. Specifikācija: Piemērots: Mini Zivju Tvertnes, Akvārijs Materiāls:

€2.45

Apraksts: - Pavisam jaunu un augstas kvalitātes - Izgatavoti no netoksiskas sveķi - Nav kaitējums zivīm un viegli mazgāt - Jauns, gudrs un skaistu izskatu, tas ir lieliski, rotā savu akvāriju visu laiku - Prece ir izturīgs, sāls un svaiga ūdens Specifikācijas: - Produkts: Mini

€0.30

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Funkcijas: Akvāriju dekori ar caurumiem un plašu iekšā, zivis var peldēt cauri un spēlē tur, tas ir lielisks slēpšanās vietu, lai jūsu betta vai citu akvārija zivis. Izgatavots no eko-veselīgās draudzīgiem sveķiem, tas ir netoksisks un drošs jūsu zivīm, tā ir

€11.74

Sveķu Akvāriju Rotājumu Mākslīgā Mucu Alu Ainavu Dobi Caurumu Žurnāls Koks Tuneļa Ala Zivju Tvertnes Apdares Piederumi Specifikācija: Produkta Nosaukums: Dobi Žurnāls Koka Apdare Materiāls: Sveķi Produkta izmērs: 12.5x6.5x5cm/4.92*2.56*1.97 Iepakojums: OPP maisā Piezīme: 1.

€1.31

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px;

€6.48

Top