14pcs Mikroviļņu Drošu Pusdienas Kastes Pārtikas Uzglabāšanas Kodē Maltīti Ar Vāku Diētu Plānu 21 Dienas Atkārtoti Daļu Kontroli Konteineru Paaugstināma

Jauns produkts

Pieejams

€8.31

Apraksts:

KRĀSU UN IKONU KODĒTA: Daļu kontroli konteineri ir ikonām apzīmēti par katru vāku un atšķirt ar dažādām krāsām, kas padara jūsu maltīti plāns un pārtikas uzglabāšanas viegli.

Purpura krāsu augļiem, Sarkanā krāsā olbaltumvielu, Zilā krāsā tauku, Zaļās krāsas dārzeņi, Dzeltens krāsa, ogļhidrātiem, Oranžs krāsa, vai mērci.

Visas tvertnes ar cute ikonas un kategorijas, lai atgādinātu jums, kas pārtikas iepakojumu ir paredzēts.

VIEGLI DAĻU KONTROLES: Daļu kontroli konteineros, lai svara zudums ir spējas atzīmēti kas ļauj jums, lai sagatavotu pārtikas precīzi, lai zaudēt svaru.Ideāls pārtikas mērīšanas tases, lai svara zudums.

MALTĪTES PAGATAVOŠANAS KOMPLEKTS: 21 dienas ēdienu porciju traukos un svara zudums sniedz jums atbalstu, lai brokastis, pusdienas, vakariņas daļu kontroli, kamēr jūs saglabātu fit un izmantot.

PĀRTIKAS DROŠA: Porciju izmēru konteinerus diēta ir izgatavots no pārtikas kategorijas PP, kas ir izturīgs.Tas ir droši, lai izmantotu daļu konteineri tieši pārtikas uzglabāšanas un konteinerus var izmantot ilgu laiku.

VIRTUVES DROŠI: daļa konteineru ir droša mikroviļņu krāsnīs, trauku mazgājamā mašīnā droši un saldētava droši.

Tie ir paaugstināma, viegli uzglabāt un neaizņem daudz vietas.

Specifikācija:

Materiāls: PP

Krāsa: Violeta, Zaļa, Sarkana, Dzeltena, Zila, Oranža

Izmērs(Gxpxa):

Violeta/Zaļa: Par 3.35x3.35x2.24inch, 280ml

Sarkans-Par 2.76x2.76x1.89inch, 210ml

Dzeltena: Par 2.76x2.76x1.65inch, 140ml

Blue: 2.36x2.36x1.46inch, 70ml

Oranža: Par 1.89x1.89x1.1inch, 30ml

Temperatūra: -40-250℃

Daudzums: 14pcs/komplekts

Komplektā ietilpst:

14pcs x Daļu Kontroles Tvertne

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX ilgst 3-7 dienas ,EMS ilgst 8-12 dienas.Post gaisa pasta nepieciešams 2-8 nedēļu.Bet visi no viņiem ir atkarīga no valsts, kas piegādāts.

2) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

1) Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

3) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: daļu, kas kontrolē tvertnes, kaste pusdienas, cūciņa banka, milti prep, gcfix, pusdienas kaste ar siltumu, plastmasas suši reņu, lodziņa maltīti, Cūciņa, noteikt grīdas.

Zīmola Nosaukums HOUSEEN
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Eco-Friendly, Microwavable
Forma Kvadrātveida

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

14pcs Mikroviļņu Drošu Pusdienas Kastes Pārtikas Uzglabāšanas Kodē Maltīti Ar Vāku Diētu Plānu 21 Dienas Atkārtoti Daļu Kontroli Konteineru Paaugstināma

14pcs Mikroviļņu Drošu Pusdienas Kastes Pārtikas Uzglabāšanas Kodē Maltīti Ar Vāku Diētu Plānu 21 Dienas Atkārtoti Daļu Kontroli Konteineru Paaugstināma

Saistītie Produkti

modname=ckeditor Funkcijas: ELEGANTS DIZAINS un IZMĒRS: Šī bento lodziņu, piemēram, praktisku Mākslas darbu, (Aptuveni) (Gxpxa) 202x40x74mm/8x1.6x3inch, var turēt 30 oz pārtikas, ideāls audzēšanai, bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem. MATERIĀLI: pusdienas kaste ir izgatavots no pārtikas kvalitātes

€6.49

Postenis Apraksts 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Izgatavots no pārtikas-drošas plastmasas. Izturīgs, pievilcīgu un viegli tīrāma. Labs: studentiem, Biroju darbiniekiem, ceļot,utt. Jauda:1050ml Izmērs: 16*13*6cm Krāsa: Dzeltena,Rozā,Violeta,Blu Iepakojuma Saturs: 1

€3.04

PIEZĪME - Produkts attēlu un gabarīti ir tikai atsaucei. - Sīku informācija ir accordana ar gala produktu. - Mēs pārdodam to par 3Pcs/Set 4/5/6L divi komplekti ar vienu un to pašu krāsu .Ja jums ir kādi quetions par šo preci, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā.DETAĻAS VAIRĀK INFORMĀCIJAS ■Cena 1.Mums

€324.87

Nerūsējošā Tērauda Pārtikas Uzglabāšanas Dips Garšvielu Traukus, Salātu Mērci, Konteineri Kopums, Nerūsējošā Tērauda Garšvielu Konteineri ar Leakproof Silikona Vāki bērnu pārtika,pusdienas ceļā Izgatavots no pārtikas kategorijas 304 nerūsējošā tērauda, Cohotek virtuves uzglabāšanas konteineri ir pilnīgi

€8.97

Laipni lūdzam Vienkāršāku dzīvi veikals Ja jums patīk mūsu veikalā, Lūdzam pievienot mūsu, lai jūsu Mīļākie Veikali , Jūs varat saņemt mūsu Jaunā ierašanās un Atlaides informāciju laikā. Multi-funkcionālo Radošo Mikroviļņu Pusdienas Kaste Japānas Koka Bento 2. Aile Slāni Konteineru Uzglabāšanas

€3.58

apraksts: Aizzīmogotā un hermētiskam, divslāņu neatkarīgu Iebūvēts galda piederumi, atvadītos fast food, sākt jaunu, veselīgu dzīves Augstas temperatūras, karstuma izturību, zemas temperatūras saldēšanas: var saldēšanas, zema temperatūra -20℃; var sildīt ar mikroviļņu krāsns, augsta temperatūras izturība 120℃ Piezīme:

€5.43

Top