Ūdensizturīgs smaile Ainavu led Zālienu gaismas 110V, 220V Ainavas Vietas, Gaismu, IP65 āra led smaile gaismas 5W GU10 spuldzes dārza lampas

Jauns produkts

Pieejams

€136.45

Āra Zālienu Gaismas Dārza Apgaismes Armatūru 10pcs

Gaismas parametrs

Ieejas spriegums : AC85V-240V

Pielietojums : āra apgaismojums

Materiāls : Alumīnija

Abažūrs krāsa : melna

Mūžs : 50000 stundas

Gaismas Avots : GU10 Led Spuldzes (nav komplektā)

Izmēri: skat. attēlu

Produkta funkcijas

Produktu foto

Pasūtījuma Nodoklis, / Nodokli

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Pircējam ir nepieciešams strādāt ar Muitu, lai muitas formalitātes un maksāt par to muitas nodokli/nodokļi galamērķī, un Pārdevējs nav reponsible par zaudējumiem, kas nodarīti.

* Ja tu nepiekrīti, ka pēc objektus, lūdzu, nav veikti darījumi.

Sūtījumu

1. PASAULES KUĢNIECĪBAS (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).Uz piegādes veids ir atkarīgs no jūsu izvēles.

2. Preces tiks izsūtīts 1-7 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir noskaidroti, un pēc tam sniedz jums izsekošanas numuru un izsekošanas webiste.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Visas preces, kas pildīta ar aizsardzības Burbulis, lai nodrošinātu, ka jūsu produkti nonāktu ideālā stāvoklī.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

Garantijas un atgriešanās politiku

Mēs vienmēr piemērojot sevi, lai labāk mūsu pakalpojumus mūsu vērtē klientiem.Pēc ir daži jautājumi mūsu Garantijas un Atgriešanās Politiku:

1. Šo preci ir VISI PAVISAM JAUNU un oriģinālā rūpnīcas kastē un pildījums, visiem produktiem ir pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

2. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

3. Parasti mēs piedāvājam 3 gadu garantija par patērētāju, lai mūsu LED lukturiem.Ja led gaismas, kas tika sadalīti divos gados, jo kvalitātes jautājumus, mēs salabot par brīvu. (Izņemot priekšmetus, bojāta vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

4. Pirms preču atgriešanu, lūdzu, kontakti mums vispirms apspriest jautājumus, kas jums ir.Tikmēr, lūdzu, pastāstiet mums, ko defekts ir, lai novērstu nepareizu izmantošanu. 90% no laika mēs spējam atrisināt problēmas, sniedzot tehnisko atbalstu, bez jums, kam sūtīt kaut ko atpakaļ.

5. Ja ir negrozāma, defekti ar ierīcēm, jūs varat atgriezties atpakaļ uz asv remontam vai nomaiņai, saskaņā ar mūsu divpadsmit mēnešu garantija.

6. Parasti, mēs iesakām jums atgriezties bojātu preču, nosūtot tos pa Pastu un EMS, nevis, izmantojot kurjerus, piemēram, DHL, UPS, FEDEX, TNT.Parasti tas prasīs 7-15 dienu laikā, lai atgrieztu preces, lai ar mums pa Pastu vai EMS.

7. Atgriešanās kuģniecības maksa ir atbildīgas no pircēja./span>

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite , tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: gu10 spot, dārza lampas, dārza lampas statīvs, dārza lampas led, dārza vietas, dārza led, dārza lampas pole, ip65 gu10 dārza grīda, dārza lampas saules, āra termināls.

Garantijas laiks 2 gadi
Spriegums 110v, 220v
Zīmola Nosaukums MUCHTING
Funkcijas āra ūdensizturīgs dārza gaismas
Ir Spuldzes Iekļauts No
Pamatnes Tips GU10
Pieteikums dārzs, Park, Ceļš, vārtiem un tā tālāk
Korpusa Materiāls Alumīnija
Iezīme āra apgaismojums dārza lampas
Ir Regulējamas, No
Stils Mūsdienu
Vienuma Tips Zālienu Lampas
Modeļa Numurs 01
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gaismas Avots LED Spuldzes
Materiāls Alumīnija
Preci zālienu lampas
Aizsardzības Līmenis IP65
Barošanas Avots ac
Sertifikācija CCC
Izmantošana BRĪVDIENA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Ūdensizturīgs smaile Ainavu led Zālienu gaismas 110V, 220V Ainavas Vietas, Gaismu, IP65 āra led smaile gaismas 5W GU10 spuldzes dārza lampas

Ūdensizturīgs smaile Ainavu led Zālienu gaismas 110V, 220V Ainavas Vietas, Gaismu, IP65 āra led smaile gaismas 5W GU10 spuldzes dārza lampas

Saistītie Produkti

Ļoti viegli, lai iestatītu [Nav elektrības vai vadi vajadzīgi].Maksas dienas laikā un automātiski iedegas jūsu ceļiem naktī.Brūna pabeigts, šo ceļu gaismas maisījumi ar apkārtni, lai nodrošinātu veikls izskatu uz dārzu.Baltās LED gaismas, kas apgaismo lielākā daļa tumšās telpās, kas nodrošina labāku redzamību naktī.Izturīga

€6.89

Viegli Uzstādīt: Ieslēdziet slēdzi, kas atrodas zem vāciņu un bīdiet staba augsnē.Šie saules ceļš iedegas automātiski ieslēgtu nakts un izslēgt rītausmā! Premium Āra Dekori: āra dārza apgaismojums var viegli izrotāt un pievienot delightfull mirdzumu uz jūsu piebraucamais ceļš, terases vai puķu dobes. Enerģijas

€11.07

Thrisdar Āra Dārza Saules LED Prožektoru gaismā, Ūdensnecaurlaidīgs LED Saules Zemes Gaismas Ainavu Ceļš Mini Saules Zālienu Lampas Saules panelis: polikristālu saules panelis, 5V, 100mah, 0,5 W Baterija: 14500 3.2 V 500mah Gaismas avots: SMD 2835 LED Mikroshēmām Spilgtums: 20LM Krāsu temperatūra: Silti balta 3000K Attālums

€10.24

51700 Apgaismojuma Funkcijas: Saules enerģija ir uzlādēts dienas laikā un iedegas naktī. Lietošanas vieta: parks, zāles, pagalmu, zālāju, podos. Galvenokārt izmanto dekoratīvās skaistumu. ABS materiāla apvalks, flamingo formas ķermeni, gaismas sevi. Pievienojiet zemes bāzes. Apraksts: iP55

€2.27

MIlight FUTC08 2.4 RF Attālums 30m 6W RGB+PKT LED Garden Light(DC24V) Ūdensizturīgu IP66 led Āra lampas Dārza Apgaismojums Produkta Parametri Produkta Nosaukums: 6W RGB+PKT LED Garden Light(DC24V) Modeļa Nr.: FUTC08 Jauda: 6W Ieeja: DC24V Darba Temperatūra: -20-45°C Krāsu Temperatūra:

€10.15

Apmeklēt veikalu,vairāk pārsteigums waitting jums. 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.Strādā vairums nozīmīgāko zīmolu die griešanas mašīnas 3.Paldies par jūsu laipni sapratni!

€2.85

Apraksts: 100% iet uz pavisam jaunu augstas kvalitātes! Viņš var dot to saviem draugiem kā dāvanu! Amats: trīs krāsu apgaismojums Iepakojumā: angļu krāsa kastē iepakojumu Produkta izmērs: 165*190*210mm Strāva: 350-450ma Produkta materiāls: ABS+PC Instrukcijas: 1.

€4.58

preces apraksts; 1; Produkta pielietojums: var izmantot, lai veiktu DIY aromterapijas sveces, mājas apdare, sveces, utt. 2; Produkta nosaukums: sveces veidne 3; Produkta materiāls: Akrils 4; Produkta izmērs: kā parādīts attēlā 5; Iepakojums specifikācija: OPP maisā 6; Pelējuma raksturojums:

€3.09

Apraksts: Specifikācijas: Produkta veids: depilācijas šaura mute, uzacu klipu Izmērs: 96mm * 10mm Materiāls: Nerūsējošais tērauds Krāsa: melna, Rozā,Slīpumu, Rozā,Krāsa titāna,Zelta,Pieauga Zelta,Sudraba,Rožu sarkana,Divu krāsu kombinācija ...... Funkcijas: 1.

€0.61

(Kā mēs zinām, automašīnu versijas būs dažas atšķirības dažādās valstīs.Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu auto veidota kā mūsu picture show, pirms iegādāties, paldies), Ja jums ir nepieciešams, citas krāsas, lūdzu, sazinieties ar mums, un jums auto foto.Mēs jums krāsas saskaņā ar krāsu, jums dod.piezīme : Mēs varam

€58.82

Apraksts: Tipa-c austiņas, vads ir veidots no mīksta un elastīga TPE un metāla materiālu, lai padarītu to valkāt-izturīgs un izturīgs pret koroziju.Nav viegli mezglu un notvert, un spēju spēcīgas stiepes liek jums vairs nav jāuztraucas par to tiks saplēsts. Funkcijas: Vadu austiņas -Krāsa: Balta. -Materiāls:

€2.61

MUMS IZMĒRA ES IZMĒRS Saskaņā krūtis Krūtis-Saskaņā KRŪTIS 32B 70B 68-72 (cm) 10-12(cm) 34B 75B 73-77 (cm) 10-12(cm) 36.B 80B 78-82 (cm) 10-12(cm) 38.B 85.B 83-87 (cm) 10-12(cm)

€3.88

Visi produktu mūsu veikalā, atbilst starptautiskajiem pārtikas drošības likumi, tāpēc nopirkt ar pārliecību!!!!

€8.07

Vasaras Vārdu Apkakles Elastīgs Viduklis Bija Plānas Kokvilnas Īsām Piedurknēm Lielās Šūpoles, Izšūšanas Mežģīņu Kleita Apģērba modelis (galvenais modelis):Nr. modelis Apģērbu stils:Gadījuma stilā Piemērots sezona:vasaras Gadījumā objekti:Sievietēm Lady izmērs: M = US6

€11.29

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px;

€9.32

Apraksts: Laipni lūgti mūsu veikalā, mūsu mērķis ir, lai izveidotu labāku ceļojumu drošības vidi, mūsu produkti garantē 100% pavisam jaunu augstas kvalitātes, lūdzu, jūtieties brīvi nopirkt! 100% jauni augstas kvalitātes! Klasiskās netiks likvidēta sakarā ar to, ļoti paredzēti izskatu. Stipra

€1.21

Hidrogelu Filmu Par Samsung Galaxy S9 S10 Plus Soft Filmu Samsung A6 A7 A8 A9 Plus S10E S10 Lite Ekrāna Aizsargs Mēs iesakām iegādāties 2 gabali, vismaz , tā, ka jūs varat baudīt papildu 5% atlaidi, un to Var izmantot, lai rezerves. Hidrogelu plēves priekšrocības: 1, var attiekties full screen, anti-pirkstu

€4.24

VR Silikona seguma Kontrolieris Touch Rokturis Vāka Aizsargs Oculus Quest 2 Anti-sviedru Piliens izturīgs Silikona Rokturi Gadījumā Funkcijas: 1. Pilna aizsardzība - silikona kontrolieris touch rokturi vāka un aizsardzības gredzenu vāciņš nodrošina pilnu aizsardzību jūsu Oculus Quest 2 kontrolieri no ietekmē, nesaskrāpē

€8.28

Pirms maksājuma lūdzu, sūtiet jūsu sākotnējais modelis un ražošanas datumu ar mūsu klientu apkalpošanas (Mūsu stūres ratu pārvalki ir pasūtījuma preci,ja tur ir kāda starpība,tas nav derīgs)! Šis produkts ir stūres segumu,ne ir stūre! Pakete ietver: 1x stūre segums, 1x adatu, 1x

€35.12

Sieviešu Spageti Siksnas Kultūraugu Top Vienkrāsainu Modes Bez Piedurknēm Apgriezts Augšu Ikdienas Krekli Topi Slim Kamzolis Lūdzu, pārbaudiet Izmēru Chart pirms pasūtījuma.Ja jūs neesat pārliecināti izmēru, lūdzu sūtīt īsziņu, lai ar mums. Postenis specifika Dzimums: Sieviešu Materiāls: Poliesters Apdare:

€2.27

Sougayilang Neilona makšķerauklas 100m Monopavedieni ar lineāro blīvumu Japāna Materiāls Neilona makšķerauklas Karpas Rock Zvejas, Makšķerēšanas Postenis Apraksts: Modeļa Tips: Zvejas Līniju Materiāls: Neilons Mērītājs: 100M Cietība: Superhard IZMĒRS: Līnijas Numurs

€3.23

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px;

€12.04

Top