Itālija 1861-1946 itālijas Karalistes Karogu 3ft x 5ft Poliestera Banner Peld 150* 90cm Pasūtījuma karogu, āra

Jauns produkts

Pieejams

€4.15

Materiāls: Poliesters

Izmērs: 60x90cm (2x3FT) vai 90 x 150cm (3x5FT)

Svars: 45g vai 120g

Piederumu: Augstas kvalitātes misiņa grommets

Produkta Foto:

Rūpnīcas Rādīt:

piegāde:

DHL,UPS,TNT,Fedex,EMS,E-VPS piegādes iespējas.Lūdzu, sazinieties ar mani par informāciju, pirms jūs veicat pasūtījumu.

Muita:

Tas ir jūsu pienākums, lai notīrītu muitas jūsu valstī.Ja tarifu notiek,Tas ir jūsu pienākums par to maksāt.Paldies par jūsu sapratni.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir orignal nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie ir rerurned, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par shiping maksas, lai atgrieztu preces.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: dekoru itālija, 3x5, karaliste lure, auto piederumi geely emgrand ek7, karogs, katalonijas karogu, karoga asv, banner karogu, vīriešu itālija futbols, banner sienas karoga visumā.

Kāta Materiāls bez
Izmantošana Apdare
Stils Peld
Zīmola Nosaukums PEFECOTO
Modeļa Numurs F
Veids IESPIESTS
Karogi & Baneri Materiāls Poliestera

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

Itālija 1861-1946 itālijas Karalistes Karogu 3ft x 5ft Poliestera Banner Peld 150* 90cm Pasūtījuma karogu, āra

Itālija 1861-1946 itālijas Karalistes Karogu 3ft x 5ft Poliestera Banner Peld 150* 90cm Pasūtījuma karogu, āra

Saistītie Produkti

Mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes!Vairāk vērts, nekā tas vērtībām. KĀPĒC IZVĒLĒTIES MŪS? Lielisks audums!Augstākās kvalitātes šuvumu un pelnīt!Labākais poligrāfijas!Ātra piegāde,visiem karogiem, kas izvesti 48 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Ātras atbildes uz visiem jautājumiem. 100%

€5.98

Specifikācijas: Materiāls:Poliesters Amatniecība:Dubultā iespiešanās Izmērs:60x90cm 90x150 cm Svars:90g /gab Paziņojums: karogi tagad ir noliktavā.Jebkuru problēmu, pls sazinieties ar pārdevēju tieši.Saite bildes ir reālā situācija karoga.

€0.68

Specifikācijas: Materiāls:Poliesteris Amatniecība:Dubultā iespiešanās Izmērs:90x150 cm Svars:80 ° /gab Paziņojumu: Karogi tagad ir noliktavā.Jebkuru problēmu, pls sazinieties ar pārdevēju tieši.Saite bildes ir reālā situācija karoga.

€2.13

Dekoratīvie baneri Produkta Nosaukums: Dekoratīvais baneri Produkta Specifikācijas: 64X96 CM 1 44 X96 CM 125X190 CM Materiāls: Vecākais mākslas ūdensnecaurlaidīga auduma,izmantot modernu mākslas ūdensnecaurlaidīgus audumus, ultra-skaidrs pikseļi. Produkta apraksts: zīdaini Sekisawa un ērti justies, spilgti krāsu

€9.28

Nesen Lielu Izraēlas Karogu, ar Dubultas Šūtas Spilgtu Krāsu Mīksto UV Izbalināt Izturīgs Viegls, Izturīgs Mājas Apdare Funkcijas: 1.Izturīgs materiāls: Šīs zīmes ir izgatavotas no augstas kvalitātes 100% poliestera šķiedras.Es un Izraēlas karogs ir ne tikai spilgti un spilgts, bet arī ir laba izturība. 2.Krāsa:valsts

€5.08

Materiāls: Poliesters Technics:Printed Ierīču:Divas Metāla Grommets Svars:50-100 g Izmērs:6 0 x 90cm (2x3FT)90 x 150cm (3x5FT) Visas karogu, var tikt pielāgota ,ir nepieciešams papildu maksa.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani par detaļu. Produktu Fotoattēlus: Piegāde: DHL,UPS,TNT,Fedex,EMS,E-EMS

€0.85

Top