QIBU 22*30cm 6pcs Rozā mākslīgās Ādas Loksnes A4 formāta Chunky Mirdzēt Auduma Puse, Apdares Materiāli, DIY Hairbow Piederumi

Jauns produkts

Pieejams

€9.23

Biežāk UZDOTIE jautājumi

J : Kad kuģis savu pasūtījumu?Cik ilgi tas nāks ar mani?

A: Mēs kuģis savu pasūtījumu 1-5 dienu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.Piegādes laiks ir atšķirīgs katrā valstī un piegādes metodes.Ja jums pasūtījuma apjomu vairāk nekā $5,mēs parasti tiek nosūtīti jums ar (Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Mail/www.banija.lv Standard Shipping/ePacket,tas parasti aizņem apmēram 15-25 dienu laikā, lai piegāde).Ja jūsu pasūtījuma summa ir mazāka par $2,mēs parasti piegādā pasūtījumu ar (Cainiao Super Ekonomika/Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus/Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu).

J: Ja es nevēlos, lai produkts vairs,es varu atgriezties?

A: Jā,jūs varat atgriezties asv 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet saņēmis preci,un produkts, tās oriģinālu.

Q: Kas jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa?

Atbilde: Mums būs jāmaksā par kuģniecības maksa,Ja tā ir mūsu kļūda,piemēram, mēs nosūtīt nepareizas krāsas vai nepareizu izmēru,vai slikti daudzumu;bet jums ir jāmaksā par kuģniecības maksa, ja tas ir jūsu pamatojums,piemēram, jūs izvēlaties nepareizu krāsu,izmēru, vai jums nepatīk postenis vairs.

Q: aizsardzības laiks ir palicis,bet es vēl joprojām nevar saņemt pasūtījumu,ko es varu darīt?

A: Jūs varat sazināties ar mums paplašināt aizsardzību,dažreiz kuģniecības būs piegādi vēlu,bet tas būs piegādi uz pēdējo.

Q: vai es Varu saņemt lielo izmēru?

A: Jā,jūs varat mums pateikt izmēru, kas jums patīk.the bigest platums 135cm,un garums var būt, kas jums nepieciešams.

Q: vai jums sniedz muitas notiek?Vairumtirdzniecības cenu?

A: Jā,jūs varat man pateikt, izmēru,krāsu ,kas jums patīk, vai dizainu,kas jums patīk, mēs to var izdrukāt uz ādas, auduma loksnes,un cena būs labāk, ja jūs pasūtat vairāk.

Q: vai es Varu saņemt bezmaksas piegāde ar DHL/FedEx/UPS/EMS?

A: Jā,ja jūsu pasūtījuma summa vairāk nekā $150,mēs tiks nosūtīti savu posteni ar ātrāku express,tas parasti aizņem apmēram 7 darba dienu laikā, lai piegāde.

Par Krāsām un Izmēriem

1.Atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu,monitora spilgtumu/kontrastu noteikšanu utt., tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toni no vietnes " foto un faktisko objektu. 2.Visi produktu, tiek mērīti ar roku,objektu var atstāt neapstrādātu malu un var 1-2cm novirze pastāv.

Atsauksmes un Pircēju Aizsardzību

1.Ja esat apmierināts ar no preces,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, par visu sīkāk pārdevēja reitingu un pozitīvas atsauksmes;Par mūsu veco klienti,vēlamies sniegt īpašu atlaidi nākamajam pasūtījumam. 2.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs sniegsim jums apmierinošu risinājumu, un jums 100% apmierināts.Vai mums būs 100% kompensāciju.Jebkuru jautājumu sazināties ar mani, lūdzu.

Tagi: yz700 raptor.

Nosaukums Rozā chunky spīguļi, audums
vairumtirdzniecības atlaide sazinieties ar mums
Pieteikums 5 matu loku audums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Raksts spīdums
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Stils Spīdīga chunky spīdums
Iestatīt Tipu
Pieteikums 6 Diy Šūšana
Iezīme Nodiluma Izturīgs
Pieteikums 1 DIY Hairbows Piederumi
Izmantošana Mājas Tekstila, Dekoratīvie, Soma, MĒBELES, Apavi
Pieteikuma 8 DIY auskari materiāli
Biezums 0.9 mm
Pieteikums 2 Kāzu Svinības Apdare
Modeļa Numurs ZH6123
Pieteikums 3 mākslīgās sintētiskās ādas
Pieteikums 7 Roku darbs somas apavi
Iepakojums 6 gab./maisiņā
Pieteikums 4 mākslīgās ādas audums
izmērs 22*30 cm
Krāsa Rozā
Pamatnes Technics Neausta
Platums 22cm
Materiāls PU
Zīmola Nosaukums QIBUMAY

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Uzrakstīt recenziju

QIBU 22*30cm 6pcs Rozā mākslīgās Ādas Loksnes A4 formāta Chunky Mirdzēt Auduma Puse, Apdares Materiāli, DIY Hairbow Piederumi

QIBU 22*30cm 6pcs Rozā mākslīgās Ādas Loksnes A4 formāta Chunky Mirdzēt Auduma Puse, Apdares Materiāli, DIY Hairbow Piederumi

Saistītie Produkti

PRODUKTA INFORMĀCIJA Izmērs: 20 x 30 CM Biezums: 1.0 MM Pamatnes Krāsa: Kā Attēlā Redzams Audums Tips: PU Sintētiskās Ādas Lietošana: Apavi/Somas/Crafts/DIY Piederumi/Auskari/Matu Bows/Apdare /Cepures Vairumtirdzniecības un Pasūtījuma Pieejama!!!Lūdzu, Sazinieties Ar Klientu Apkalpošanu!!! PAZIŅOJUMS 1.

€7.51

Materiāls:PVC Magic, Krāsa Giltter Mākslīgās Ādas Audums Krāsa: Kā parādīts attēlā Izmērs: 25cm*34cm,9.8 collas*13.4 collu /gabalā Iepakojums: Viens gabals. Lietošana: Mājas apdare, kurpes,somas, raibs, quilting, spilveni, dekoratīvie spilveni un jebkuru audumu amatniecība.

€1.30

Top